Μήνυμα στις 13/12/2009 στις 18:14 @Sex
Γιατι καλε να σε οδηγησει στην τρελα? Δεν σε πιανω........
Πήγαινε στο θέμα: Στάσεις και Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 11/12/2009 στις 21:36 @Sex
Αλλοι? Ελατε πειτε! Ολοι εχουν κρυφες φαντασιωσεις κι επιθημιες!!
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 18:21 @Sex
Ναι.... εξιταρει....χαχα!!!!
Μήνυμα στις 7/12/2009 στις 20:19 @Sex
Εχεις πολή φαντασία doctora! πολυ γαματο το 1ο αν και προσωπηκα φρικαρα λιγακι γιατι εχω υψοφοβια.........
Μήνυμα στις 6/12/2009 στις 15:06 @Sex
Σωστος.... το ξέρω οτι λενε οτι δεν μετραει ο εξωτερικος αλλα ο εσωτερικός κόσμος ενος ατομου, αλλα εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να ειμαι με ενα ατομο που να μην μου αρεσε, να μην με σαγινευε ή να μην με γοητευε η εξωτερικη του εμφανηση γιατι απλα αυτο ειναι το 1ο κριτηριο οταν βλεπεις καποιον ή καποια, αν σ αρεσει τ εξωτερικο ψαχνεις κ τ υπολοιπα, αλλιως ουτε καν προσπαθεις.... και ναι αυτη ειναι η σκληρη αληθεια.............
Πήγαινε στο θέμα: Τι αντρες προτιματε ?
Μήνυμα στις 5/12/2009 στις 11:14 @Sex
Ελα τωρα... γραψε μας 1-2!!!! Α και εχω μια απορια... που ξερεις την ηλικία μ?
Μήνυμα στις 5/12/2009 στις 11:09 @Sex
Χαχαχα, ναι ν μου τον γνωρισεις! Αν και υπαρχουν καιι συνηθησμενοι αντρες π ειναι οπως περιεεγραψα!.........νομιζω.....
Πήγαινε στο θέμα: Τι αντρες προτιματε ?
Μήνυμα στις 3/12/2009 στις 20:11 @Sex
Ποια είναι η αγαπημένη σας σταση gays?ο σεξουαλική σα Ποια στάση σας φτιαχνει περισσότερο? Επίσης ποιά είναι η ποιο φαντασίωσή σας??? Α και πού πιστεύεται οτι ειναι ο ποιο ιδανικός και που ο ποιο περιεργος χώρος για sex???????? Για να κάνω εγω την αρχη, η αγαπημένη μου σταση {δεν ξερω πως ακριβως λέγεται} ειναι αυτη ποθ ο αντρας ειναι απο πανω και η γυναίκα εχει τα ποδια της πολυ ανοιχτα και ψηλα! Η πιο σεξουαλική μου φαντασίωση είναι με 2 αντρες στην μπανιέρα.... οπως καταλάβατε θεωρώ την μπανιέρα κ γενικα τα μέρη που μπορει να τρεχει πανω σου νερο οσο κανεις sex ιδανικα! Το πιο ακυρο που εχω ακούσει ειναι οτι σε καποιους αρεσει να το κανουν στο ασανσέρ, δεν καταλαβαινω τι τους αρεσει αλλα περι ορεξεος... Πήγαινε στο θέμα: Στάσεις και Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 19:31 @Sex
Εμενα προσωπικα δεν θα μου αρεσε καθολου, δεν ξερω γιατι αλλα θα τον θεωρουσα γκέι, πιστευω οτι εινα γυναικια εσωρουχα! Θα με ξενερωνε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, μπορει σ αλλες να αρεσει, σ εμενα παντος οχι...
Πήγαινε στο θέμα: thong-tanga
Μήνυμα στις 28/11/2009 στις 12:57 @Sex
Χαχα σωστος ο loverboy! Αν και δεν καταλαβαινω πως γινεται να το κανετε και να φοραει γαλυα... τελος παντον! Elanuska ειναι ελεηνο αυτο που καναν αυτες οι σκρ**** που σε σχολιαζαν! Ευτυχως δεν μου εχει τυχει, αλλα απ την αλλη εσυ καλοπερασες τι σε νοιαζει αν οι αλλοι ειναι κομπλεξικοι! Α και αυτο που λετε, να χυνει ο αλλος στο προσωπο, δεν καταλαβαινω γιατι αρεσει στα αγορια και μαλιστα τοσο πολυ, εγω προσωπικα θα το εκανα αν ειναι να αρεσει τοσο πολυ στον αλλον, αλλα οχι και να με πετυχει στο ματι, ειναι γελειο, χωρις παρεξηγηση....
Πήγαινε στο θέμα: Προστυχοκουβεντες στο σεξ! |