Μήνυμα στις 30/10/2009 στις 08:36 @Διάφορα
lipon esis pion tha dialegate to 1 h to 2 peite meu plz
Πήγαινε στο θέμα: επιλογη μεταξυ 2 αγοριων
Μήνυμα στις 29/10/2009 στις 17:37 @Διάφορα
καταρχας καλυσπερα και συγχαρητηρια και το σιτε. Το προβλημα μου ειναι μια επιλογη μεταχυ 2 αγοριων θα σας πω τα χαρακτηριστικα και εσει θα μου πειτε πιον θα διαλεγατε. 1ος ειναι ελληνας ειναι 19 εχει υψος 1.90 μελαχρινα μαλλια η οικονομικη κατασταση ειναι αρκετα καλη αλλα περηφανευεται π.χ πηρε καινουργιο κινητό και αρχιζει να λεει οτι ναναι και επιλογη μεταξυ 2 αγοριων να κανω σχεσει μαζι του θα λεει οτι να τα εφτιαξα με την ταδε και την γαμι.... και τετοια και κανει και αρκετες μλκες και παει σε κλαμπ και πινει και οταν βγεναμε πιο παλια δεν με ενιαζε οτι εκανε βλακειες στον δρομο γτ ειμουν ανοητοι αλλα τωρα που πηγα 19 με ενδιαφερει πιο πολυ η συμπεριφορα του. Ο 2ος ειναι ενα παιδι απο την ρωσσια ειναι 18 εχει σταχτοξανθα μαλλια 1.94 ειναι απο 3 στην ελλαδα και η νοοτροπια και η συμπεριφορα ειναι αψογη σε ολα τα σταδια και δεν κανει μλκιες η οικονομικη κατασταση δεν ειναι οπως του αλλουνου ειναι πιο κατω και δεν εχω κανενα παραπονο προς αυτον και οταν βγεναμε μαζι του δεν φοβομουνα για της πραξης του στον δρομο δεν παει κλαμπ γτ λεει πως δεν ειναι για αυτον τα μερη αυτα και δεν πεινη οπως ο αλλος και γενικα ειναι καπως πιο υπευθυνος για της πραξης του σε αντιθεση με τον αλλον ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΑΓΟΓΗ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ) πειτε μου εσεις πιον θα διαλεγατε kai na apantisoun ta koritsia pio poli Πήγαινε στο θέμα: επιλογη μεταξυ 2 αγοριων |