Μήνυμα στις 7/1/2010 στις 14:40 @Μηχανήματα
Πριν περίπου μία εβδομάδα αγόρασα καινούργιο laptop. Όμως σήμερα όταν το άναψα παρατήρησα πως όταν μου έδειξε το welcome είχε σταματήσει η λειτουργία του χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν μπορώ να το σταματήσω παραμένει ακόμα στο welcome. έχω δοκιμάσει τα πάντα. Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε που ευθύνεται αυτό και πως μπορώ να το σταματήσω απαντήστε
Πήγαινε στο θέμα: laptop??
Μήνυμα στις 4/11/2009 στις 16:04 @Sex
Έχω ακόμη μια απορία πως είναι ο σωστός καθαρισμός του πέους;
Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο;
Μήνυμα στις 3/11/2009 στις 18:41 @Sex
Έχω δοκιμάσει τα όσα μου είπατε αλλά δεν βγαίνει τίποτα αν και το έκανα για κανένα πεντάλεπτο. Ένιωσα όμως μια αίσθηση μια στιγμή κάπως παράξενη
Μήνυμα στις 3/11/2009 στις 18:38 @Sex
Δεν λέω ψέματα καταρχάς είμαι 15. Ρώτησα τι είναι το σπέρμα(έθεσα λάθος την ερώτηση) όχι γιατί δεν γνώριζα, ένα περίπου ήξερα το ρόλο του αλλά δεν είχα δει ποτέ σπέρμα να βγαίνει από το πέος μου. Επίσης που θέλετε να ήξερα πως γίνετε ο αυνανισμός αφού αδέρφια δεν έχω. Οι φίλοι μου πάλι τα θεωρούν ταμπού θέματα.
Μήνυμα στις 1/11/2009 στις 10:44 @Sex
Το σπέρμα έχω καταλάβει τι είναι αλλά ακόμη δεν το έχω δει στο δικό μου οργανισμό για αυτό το λόγο σας ρώτησα για το τι είναι μήπως και κάνω λάθος. Όμως σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας
Μήνυμα στις 31/10/2009 στις 14:33 @Sex
Ευχαριστώ manoli. Όμως για το σπέρμα?
Μήνυμα στις 30/10/2009 στις 19:40 @Sex
Το σπέρμα τι είναι? Επίσης που μπορώ να κάνω τη συγκεκριμένη πράξη?
Μήνυμα στις 28/10/2009 στις 13:56 @Sex
Καταρχάς είμαι 15 χρονών. Όλοι στο σχολείο αναφέρουν συνεχώς τις λέξεις αυνανησμός, παίξιμο. Έχω καταλάβει πως είναι κάτι το οποίο το κάνουν τα αγόρια στην εφηβεία. Βρε παιδιά σας παρακαλώ τι είναι και πως γίνετε. Θα ήθελα να μου πείτε όσα περισσότερα γνωρίζετε, αν μπορείτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο; |