Μήνυμα στις 11/4/2011 στις 23:03 @Θ. Κλημεντίνη
Moderators χίλια συγνώμη!!! το post ήθελα να το κάνω στα "διάφορα" απλώς κάτι έβλεπε σε αυτην την ενότητα και ξεχάστηκα και το έκανα εδώ..! Χίλια συγνώμη και πάλι και τώρα κάνω καινούριο post στα διάφορα απλα αν έχει την καλοσύνη κανείς να μου το σβήσει αυτό το post ( η να το κλειδωσει) Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη για την αναστάτωση!!!!!!!! :( Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να αφήσω μακρύ μαλλί - Συμβουλές
Μήνυμα στις 11/4/2011 στις 22:31 @Θ. Κλημεντίνη
Καλήσπέρα παιδιά! Λοιπόν η κατάστασή μου έχει ώς εξής: Είμαι 14 χρονών(πάω 3η γυμνασίου) και θέλω να αφήσω μακρύ μαλλί. Και πιο παλιά είχα κάνει κάποιες "απόπειρες" όμως μετά τα ξανακούρεψα κοντά. Γενικά το μαλλί μου είναι φουντωτό, σκληρό και σχετικά σγουρό. Δηλαδη όταν το άφηνα λιγο πιο πολύ μακρύ(μέχρι την μύτη περίπου) γινόταν αφάνα! και μετα ψιλοσγουρενε αλλα φουντωμένο παντα. Τώρα πλέον το πήρα απόφαση! Θα τα αφήσω μακρυά... Οπότε θέλω λίγη βοήθεια...! Δηλαδή πρέπει να ακολουθώ κάποια περιποίηση, να λούζομαι με ειδικά σαμπουάν, ή γενικά ότι μπορείτε να με συμβουλέυσεται από την εμπειρία σας και όχι μόνο...! Ευχαριστώ, Βαγγέλης [Υστερόγραφο(προς moderators): όταν πατάω προεπισκόπηση στο μύνημα κάποια φωνήεντα όπως το α και το ο όταν ειναι τονισμένα μου τα εμφανίζει με κάποιο άλλο σύμβολο...γιατί? μπορείτε να μου το διορθώσετε? Ευχαριστώ!] Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να αφήσω μακρύ μαλλί - Συμβουλές
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 22:54 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά πάω 2α γυμνασίου και σε ένα άλλο τμήμα του σχολείου μου είναι μια που μου αρέσει...Σκοπεύω να της τα ζητήσω αλλα όχι απο τώρα, πρώτα θελω να γνωριστούμα πιο πολυ...Προς το παρον μιλαμε λιγο στο facebook και είχαμε συναντηθεί και σε ένα πάρτυ...Τώρα όμως δεν ξέρω πως να έρθω πιο κοντά της, δηλαδή να γνωριστούμε και να γίνουμε έτσι πιο καλοί φίλοι...Τί προτείνετε?
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να τα φτιαξουμε αλλα δν γνωριζόμαστε
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 19:16 @Διάφορα
Πήγα σε δερματολόγο και μου είπε να πάω σε αισθητικό να μου τα βγάλει...Τώρα τι να κανω? Μήπως αυτος ο δερματολογος λεει σαχλαμαρες ή έτσι είναι?
Πήγαινε στο θέμα: Μαύρα στίγματα στο πρόσωπο
Μήνυμα στις 7/2/2010 στις 21:39 @Διάφορα
Ρε παιδιά...έχω μια απορία...επειδή δεν εχω φιλήσει ποτε...Να ρωτήσω...Τί "είδη φιλιών" υπάρχουν? Δηλαδή υπαρχει το πεταχτό, το γλωσσοφιλο...και τα "συνηθισμενα" φιλια που βλεπουμε σε καθε ταινια στην tv είναι γλωσσόφιλα ή αλλιώτικά? (?) Και κατι αλλο...Τι ειναι το καθενα απο αυτα και πως γίνεται???!!! δλδ έλεος τωρα με αυτα που ρωτάω αλλα το εχω απορία... Πήγαινε στο θέμα: Είδη φιλιών (?)
Μήνυμα στις 7/2/2010 στις 21:27 @Θ. Κλημεντίνη
Οκ ευχαριστω...!
Πήγαινε στο θέμα: Σπασμένα δόντια - τι να κάνω?
Μήνυμα στις 7/2/2010 στις 21:02 @Θ. Κλημεντίνη
Θα ήθελα να το κάνω αλλα μου λέγαν οι γιατροί να φορέσω σιδεράκια (όχι αυτα τα συνηθισμένα κατι αλλες μαλακιες που έχουν κατι στον ουρανισκο σου και δεν μπορεις να μιλησεις καλα...) επειδη ηταν λιγο στραβα τα δοντια μου...τεσπα εγω τα φορεσα για πολυ λιγο και δεν πιστευω οτι ειναι και στραβα...δηλαδη με το που θα παω σε οδοντιατρο θα μου το κανει η πρεπει να παω και να το κανονισουμε για πιο μετα ? μήπως ξερει κανένας?
Πήγαινε στο θέμα: Σπασμένα δόντια - τι να κάνω?
Μήνυμα στις 7/2/2010 στις 20:58 @Διάφορα
Ρε παιδιά αυτό το θέμα νομίζω απασχολεί σχεδόν όλα τα παιδιά στην εφηβεία...εγώ οπώς και πολλά ακομα παιδια εχω στο προσωπο (στην μυτη) αυτα τα μαύρα στίγματα...πώς φεύγουν? με κρέμες ή πρεπει να κανω κάτι άλλο?
Πήγαινε στο θέμα: Μαύρα στίγματα στο πρόσωπο
Μήνυμα στις 7/2/2010 στις 20:39 @Θ. Κλημεντίνη
Κατ' αρχήν καλησπέρα σας παιδιά...Αυτό είναι το πρώτο θέμα που γράφω στο φορουμ αν και ειμαι πολλους μηνες μελος... Λοιπον, το προβλημα μου...Στην 2α δημοτικού είχα πέσει στο σχολείο και έσπασα τα 2 μπροστινά δόντια μου (τα πανω, τα μεγαλα...) οχι πολυ, πολυ λιγο στις γωνιες κατω... ... Τώρα πάω 2α γυμνασίου και θέλω να τα διορθώσω...δλδ πιο πολυ για το θέμα αισθητική-σχέσεις...Αυτο που ζητάω είναι να μου πείτε τί λύσεις υπάρχουν για τα δόντια και αν "τα δοντια" "επιβαρύνουν" , ή αποτρέπουν, αν θέλετε, τις σχεσεις (που όλο αυτό καταλήγει στο φιλί...) Ευχαριστώ... Πήγαινε στο θέμα: Σπασμένα δόντια - τι να κάνω?
Μήνυμα στις 29/10/2009 στις 15:39 @Sex
Παιδια αντε να δοκιμασουμε και την μπανανα(μονο απο περιεργια,ετσι?) για να δουμε τι κανει και αυτη η ατιμη!!! "λιζα, μπανάνα!!!" χα0χα0χα0χα0 Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο; |