Μήνυμα στις 28/10/2009 στις 16:56 @Sex
Χμμμμ..γιατι να φυγεις με την αδεια των γονειων σου και οχι κρυφα?? Αν εχεις οικονομιες μπορεις να νοικιασεις κανα σπιτακι!! Το σκεφτηκες? Πήγαινε στο θέμα: provlimaa....
Μήνυμα στις 28/10/2009 στις 14:47 @Sex
Δεν μπορεις να πας να μεινεις σε αλλο σπιτι?? Χαρτζιλικι δεν σου δεινουν? Πήγαινε στο θέμα: provlimaa....
Μήνυμα στις 28/10/2009 στις 12:53 @Κλάψιμο
Τι θα σας αρεσε και θα θελατε να ειχατε πραγματικα στην ζωη σας? Πλουτοι,ερωτας,αγαπη,ελπιδες..,ξεχασμενυς φιλους? Εμενα θα μου αρεσε να διαβασψ τις δικιες σας!!! Εσας?? Πήγαινε στο θέμα: Αυτο που πραγματικα θελεις εσυ..
Μήνυμα στις 28/10/2009 στις 12:41 @Κλάψιμο
Να γυρισουν πισω τα ατομα που αγαπω....μπορει να μην πεθαναν αλλα για'μενα ειναι πεθαμενοι και τους θελω πισω!! Πήγαινε στο θέμα: Μια ευχή!!
Μήνυμα στις 27/10/2009 στις 13:38 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Νομιζω οτι ξερω την λυση για το προβλημα σου!!Δεν μου λες,τα βρεχεις πριν ξυριστεις?Γιατι αν τα βρεξεις ισα ισα βιαστικα ειναι λογικο να σε φαγουριζουν..μιλαω εκ πειρας!Πήγαινε στο θέμα: φαγούρα μετά το ξύρισμα
Μήνυμα στις 27/10/2009 στις 13:32 @Sex
Αμα νιωθεις ετοιμη κανε οτι νομιζεις,παντως διαστημα 2,5 μηνων για σχεση ειναι πολυ μικρο. Αμα γουσταρεις παω πασο,παντως εισαι λιγο μικρη οτι και να μου πεις! Ρε doctora εσυ λες ειναι ανεξαρτητως ηλοικιας,ομως αν ενα κοριτσι νιωσει ετοιμο απ'τα 14 θα παει να <<φυστικοθει>>απ'τα 14?? Πήγαινε στο θέμα: t na knw ? :\ |