Μήνυμα στις 10/11/2009 στις 15:53 @Θ. Κλημεντίνη
Nai meta apo ligo mou perase....Den kserw wres wres ti mou ftaiei... Ti na pw??Den thelw na skeftomai, na niwthw.....Den kserw ti niwthw pia................. Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 10/11/2009 στις 08:20 @Θ. Κλημεντίνη
Emena mou les?!Mou esteile xtes kai mou eipe oti tin wra pou me egrapse itan giati apokoimithike, pws an den imoun kala eprepe egw na tis steilw kai pws kai to agori tis an den pigaine apo to spiti tis oute auto den tha tin evlepe!!Egw exw ginei toso parakseni pou thelw i kolliti mou na einai dipla mou?? Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 9/11/2009 στις 22:17 @Θ. Κλημεντίνη
Poses fores mporeis na sygxwsiseis se enan anthrwpo to idio lathos??? Gia na ginw pio safis..I kolliti mou(leme twra).... Itan o prwtos anthrwpos pou pira otan mou esteile o giwrgos to mnm...Kai o monos mexri poly prosfata pou iksere genika gi auto...Iksere poso dynato einai-htan?! auto pou eniwtha...Telos pantwn...Tin pira amesws giati pisteua oti auti tha me katalabei...Milisame ligo ekeini tin wra kai meta???Tipota....3 meres meta tipota...pigame na milisoume kapoia stigmi alla me egrapse!Kai i apantisi tis??? Eixe treksimo kai den prolabaine...Egw imoun opws imoun kai i kalliteri mou fili eixe kati kalytero na kanei!!!Kai simera mou esteile san na min symbainei tpt... Kai egw ti prepei na kanw??Ton ma...ka pali???Giati exei ginei polles fores to idio.... Pou paw kai tous briksw???? Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 9/11/2009 στις 12:48 @Θ. Κλημεντίνη
Eisai polyyyyyyyyyyyyyy glykos...Euxaristw gia ola kai elpiza na min xathoume....Ti sto kalo?Oli tin istoria tis zwis mou sou eipa...Kai me voithises polyyyyyyy... Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 7/11/2009 στις 20:06 @Θ. Κλημεντίνη
Exeis apolyto dikio..Thanks pou mpikes ston kopo!!! Alitheia o DjBasile pou einai??? Zeis??? Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 7/11/2009 στις 10:16 @Θ. Κλημεντίνη
Euxaristw gia ola paidiaaaaaaaaaaaaaaaaa... Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 6/11/2009 στις 12:56 @Θ. Κλημεντίνη
Loipon xtes to prwi ksypnisa apofasismeni pws den tha ksanaasxolithw mw to thema...Mou aksizei kai emena kapoios na me noiazetai kai oxi na parakalaw gia 10 lepta apo to xrono tou kai na pernw adiaforia..... Kathomoun loipon kai etoimazomoun na paw sti douleia xwris na skeftomai tpt...Imoun kala kai auto me enoiaze...Kapoia stigmi xtypa to kinito,mnm..To kratouse i mama mou kai mou to eipe...Tis kane i maria tha einai (i kolliti mou, milousame ekeini tin wra)..Koitaei kai mou kanei"oxi enas arithmos pou teleiwnei se auto to noumero... mou kopikan ta podia....Piga kai molis to pira sta xeria mou den mporousa na to pistepsw...Itan autos...Meta apo parapanw apo mia ebdomada....Tin mera pou eipa oti den tha asxoliomoun ksana.... Den mporousa oute kan na fantastw ti elege mesa alla imoun sigouri pws den tha tan gia kalo...Meta apo poly wra katorthwsa na to koitaksw...Kai i apantisi tou???"Aimilia den trexei tpt...Egw se sympathw alla katalabe pws exw mplextei se mia katastasi xwris na se prokalesw." kai kati tetoia pou oute ta thymamai giati to diegrapsa amesws...Den antexa na to blepw....Se poia katastasi ton empleksa??Egw na tou milisw ithela...Oute na ton brw piga oute til pira oute skini ekana oute tpt..Kai meta apo mia ebdomada auto brike na pei???Den xreiazotan allwste..Sto teleutaio mnm tou eixa pei ksekathara oti den tha ton ksanaenoxlisw...Kai twra ti??Ithele na me balei sti thesi mou gia nai sigouros???Poios nomizei oti einai??Emena den mporouse na me skeftei???mono tin parti tou??? Asxeto alla to mnm to esteile se wra mathimatos..Oxi prwi pou exei keno...oti ti??Exw ena keno as skepetaskw tin aimilia na ysixasw??? Pou stin teliki den itan akribws etsi..Giati to mnm den itan telesidiko...Fainotan oti me prokalouse na tou apantisw.....Kai to ekana.....Tou eipa oti pote den eipa oti prokalese kati apla egw eixa tin anagki na tou milisw..."Sygmwni an se ekana na niwtheis mplegmenos..Blakeia mou..Den tha ksanaginei..Mporeis na eisai sigouros...." And that's the end of the story........................... Makari na min itan etsi alla auto einai... Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 15:16 @Θ. Κλημεντίνη
Den katalaba ti thes na peis............ Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 4/11/2009 στις 15:03 @Θ. Κλημεντίνη
Tin ekleisa1!!Amesws....I sxedon amesws Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti?? |