Μήνυμα στις 1/11/2009 στις 02:51 @Sex
aaa tuxeros esu...bravo file m...!!!
Πήγαινε στο θέμα: sumvouless..!!!!!
Μήνυμα στις 30/10/2009 στις 22:37 @Sex
και τι εκανες και το ξεπερασες.για πες...!!!πως τ χυριστηκες το θεμα???
Μήνυμα στις 29/10/2009 στις 23:24 @Sex
ευχαριστω...αλλα αν μπορειτε να τ κανετε και λιγο πιο συγκεκριμενο(π.χ με παραδειγματα) θα με βοηθουσατε οπως κ αλλα παιδια απο εδω..
Μήνυμα στις 29/10/2009 στις 23:20 @Sex
ρε παιδια αφου ολοι εχουμε αυτο το προβλημα γιατι δεν βοηθα κανεις??καμια συμβουλη...???
Πήγαινε στο θέμα: βοηθειαααααα...!!!!!1
Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 18:44 @Sex
καλησπερα κ απο εμενα...θα ηθελα σας παρακαλω να μ δωσετε καποιες συμβουλες σε αρκετς θεματα...και αν γινετε απο μεγαλυτερους κ εμπειρους.ειμαι 18 κ κατι αλλα γενικα δν εχω πολλες εμπειριες και δν ξερω αν πρεπει ν νιωθω ντροπη για αυτο..βασικα γενικα αρεσω αλλα ειμαι ντροπαλος και αυτο μου εχει στερησει παρα πολλα..για παραδειγμα ειμαι εξψ σε ενα κλαμπ και χορευς ολο τ βραδυ με ενα κοριτσι βλεπω οτι ψηνετε αλλα κολλαω στ επομενη κινηση..τι πρεπει ν κανω για ν τ συνεχισω τι πρεπει ν τ πω για ν γινει κατι??σας παρακαλω δωστε οσες περισσοτερες συμβουλεσ μπορειτε...ευχαριστωωωωωω...!!!
Πήγαινε στο θέμα: βοηθειαααααα...!!!!!1
Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 16:46 @Sex
βασικα αυτα που ανεφερα παραπανω ειναι οταν εχω γνωρισει ηδη τ κοπελα τ ξερω ειμαστε σε κοινη παρεα και φαινεται οτι γουσταρει..απο εκει και περα πως τ διαχειριζομαι...
Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 15:33 @Sex
καλησπερα κ απο εμενα...θα ηθελα σας παρακαλω να μ δωσετε καποιες συμβουλες σε αρκετς θεματα...και αν γινετε απο μεγαλυτερους κ εμπειρους.ειμαι 18 κ κατι αλλα γενικα δν εχω πολλες εμπειριες και δν ξερω αν πρεπει ν νιωθω ντροπη για αυτο..βασικα γενικα αρεσω αλλα ειμαι ντροπαλος και αυτο μου εχει στερησει παρα πολλα..για παραδειγμα ειμαι εξψ σε ενα κλαμπ και χορευς ολο τ βραδυ με ενα κοριτσι βλεπω οτι ψηνετε αλλα κολλαω στ επομενη κινηση..τι πρεπει ν κανω για ν τ συνεχισω τι πρεπει ν τ πω για ν γινει κατι??σας παρακαλω δωστε οσες περισσοτερες συμβουλεσ μπορειτε...ευχαριστωωωωωω...!!!
Πήγαινε στο θέμα: sumvouless..!!!!! |