Μήνυμα στις 1/11/2009 στις 22:52 @Sex
Μιά άσπρη ουσία που κολάει είναι :D Για να σου δώσω να καταλάβεις.Αν δεν υπήρχε σπέρμα δεν θα υπήρχες ούτε εσύ,ούτε εμείς!Το σπέρμα παράγετε στους όρχις(κοινώς αρχίδια).Α και στον οργάνισμο σου δεν πρόκειτε να το δείς. Κατέβασε τα παντελόνια και..καλό βόλι!:P Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο;
Μήνυμα στις 30/10/2009 στις 23:40 @Sex
Ενταξει ρε παιδια,μην τον ειρωνευεστε.Και εγω πριν 3-4 χχρονια (15 ειμαι τωρα) αν δεν μου το μαθαιναν κατι φιλαρακια μου ακομα δεν θα το ηξερα!Φιλε μου προτιμοτερο ειναι το κανεις μονος σου...Σε καμια τουαλετα,βλεποντας τσοντες κλπ..Σιγα σιγα θα μαθεις!
Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο;
Μήνυμα στις 26/10/2009 στις 18:53 @Sex
Ok Δωκτορ!!Σε ευχαριστω πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με πέος
Μήνυμα στις 26/10/2009 στις 00:11 @Sex
Μια χαρα βγαινει η "βαλανος".Οταν δεν ειναι σε στυση δεν ειναι εξω.Ειναι φυσιολογικο αυτο ετσι?Ευχαριστω Δοκτωρ και για τις απαντησεις σου!
Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 22:28 @Sex
Δεν ειπα οτι δεν κατεβενει.Προς θεου!Απλα εχω δει σε κατι τσοντες οτι κατεβενει μεχρι την βαση του πεους.Για παρθενικο υμενα δεν εχω ιδεα.Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με το θεμα.Εγω απλα κανω αυτο που κανουν ολοι οι αντρες!
Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 14:32 @Sex
μπα δεν νομιζω να εχω φιμωση...αντρεα εισαι σιγουρος?Δεν νομιζω
Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 12:04 @Sex
Μαρμα,ναι παρθενος ειμαι.Δοκτωρα..Τι ακριβως ειναι η φιμωση?
Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 03:10 @Sex
Και εγω τι να πω δηλαδη?Πηγα σε ενα θειο μου σημερα περιπου 50 χρονων και ηθελε να του φτιαξω το ιντερνετ επειδη στον explorer δεν μπορουσε να δει τσοντες.Τελικα του εβαλα τον firefox και ησυχασα.
Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 02:53 @Sex
Καλησπέρα πρώτα απ όλα και καλώς όρισα.Λοιπόν η κατάσταση έχει ώς εξής.Είμαι 15 χρονών.Το πέος μου σε στύση είναι περίπου 16-17cm.Το θέμα είναι ό,τι το "π...κέφαλο δεν είναι έξω..Είαι φυσιολογικό?Βέβαια εγώ μπορώ μετά να το κατεβάσω χωρίς προσπάθια.Αλλά και πάλι δεν πάει και φούλ κάτω.Απ ότι έχω παρατηρήσει,το εμποδίζει αυτή η κλωστή απ την πίσω μεριά του πέους.Όταν κατεβάζω το πετσάκι αρκετά κάτω,αυτή η "κλωστή" ασπρίζει σαν να ζορίζετε..Μήπως έχω κάποιο πρόβλημα;
Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με πέος |