Μήνυμα στις 20/10/2009 στις 16:36 @Διάφορα
Να σε ρωτησω κατι γιατι να σου κοψουν το χαρτζιλικι σου αμα μαθουν οτι κανεισ αποταμιευση???αυτο ειναι καλο πραγμα...εκτος αν θελεισ να αγορασεισ καιτι που δεν το εγκρινουν οι γονεις σου αλλα και παλι αφου εισαι τοσο μακρια θα σταματησουν να σου στελνουν χρηματα??λοιπον κοιτα δεν προκειτε ο πατερας σου να παει στην τραπεζα και να ρωτησει αν εχεισ τραπεζικο λογαριασμο..και καταρχην υπαρχουν τοσεσ τραπεζες σε ποια θα πρωτοπαει????ουτε προκειτε να το μαθει παντως αρκει να εισαι προσεχτικος....
Πήγαινε στο θέμα: τραπεζα
Μήνυμα στις 20/10/2009 στις 16:22 @Sex
Μην αγχονεσε καταρχην..εμενα μου συμβαινει συνεχεια..ειχα φτασει να εχω καθυστερηση 1 μηνα περιπου..ετρεχα και εγω για τεστ εγκυμοσυνης και τα συναφη..λοιπον προτο ρολο παιζει το αγχοσ που εχεις..(ειμαι δεν ειμαι εγκυοσ??,γιατι δεν μου ερχετε η πειοδος??)λοιπον σταματα να το σκεφτεσε συνεχεια...και ολα θα ρυθμιστουν οπωσ πρεπει...εγω βεβια ειχα αλλο προβλημα..αλλα αθτο ειναι αλλο θεμα..αν θεσ ομωσ να εισαι σιγουρη για καθε σεξουαλικη σου πραξη καλο θα ηταν να πας στο γυναικολογο σου οστε να σου γραψει αντισιλιπτικα χαπια..ετσι δεν θα εχεισ ουτε αγχοσ για ανεπιθθμητεσ εγκυμοσυνεσ και θα εχεις και σταθερο κυκλο στην περιοδο σου....
Πήγαινε στο θέμα: yparxei periptosi
Μήνυμα στις 20/10/2009 στις 15:04 @Διάφορα
γεια σας!!ειμαι καινουρια και θα ηθελα και εγω να σας αναφερω ενα ονειρο που ειδα και με εχει ταραξει...ειδα οτι παντρεθοταν ο κουνιαδοσ μου (ειναι ανηπαντρος)και το ξεραν ολοι και εμενα δεν μου το ειχαν πει..και ολοι γυρω μου βαζαν τα καλα τουσ ρουχα και εγω δεν ειχα τιποτα να βαλω..και εκελγα και τσιριζα και τραβουσα τα μαλλια μου..και δεν μου εδινε κανενας σημασια σαν να μην υπηρχα...και μετα τουσ εβλεπα απο μακρια να ανηφοριζουν για την εκκλησια..λαι εγω ημουν σπιτι μονη και εκλεγα συνεχεια...
Πήγαινε στο θέμα: γαμος-κλαμα.... |