Μήνυμα στις 5/10/2009 στις 19:02 @Sex
Καταρχάς, αμα δεν σ' αρέσει δεν το κάνεις και φαίνεται οτι το 'χεις συνειδητοποιήσει και μπράβο σου. Τώρα ο άλλος εγγυημένα 99.9% δεν θα σε περιμένει. Ίσως να φας και κέρατο εκτός άμα στο πει χύμα οτι δεν μπορείνα περιμένει άλλο και απλά σ αφήσει. Η μόνη πιθανότητα να σε περιμένει είναι εντωμεταξύ να παίζει με άλλες κι εσύ να μην το πάρεις χαμπάρι :/
Πήγαινε στο θέμα: ποσο αντεχει ενα αγορι?
Μήνυμα στις 5/10/2009 στις 18:58 @Sex
Τι εννοείς που να τον βάλει; Στον προφανές μέρος θα το βάλει. Επίσης το οτι το πονάει δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να το βρει ο φίλος σου και άρα είναι δύσκολο χεχεχεεχεχ. Μα έλεος, τι είναι αυτό που ρωτάς, εσύ που αντιλαμβάνεσαι πλήρως την ανατομία σου δεν μπορείς να τον κατευθύνεις;
Πήγαινε στο θέμα: απο πισω...
Μήνυμα στις 4/10/2009 στις 01:17 @Sex
[quote=Elenouka] Ρωτα και'μενα που ειμαι 20χρονη παρθενα.. [/quote] Χαίρεσαι ή λυπάσαι; Πήγαινε στο θέμα: na t kano?
Μήνυμα στις 4/10/2009 στις 01:13 @Sex
Ρε φίλε γράφτηκα μόνο και μόνο στο forum για να post-άρω εδώ... Είναι τέλεια τα κυπριακά χεχεχεχε.. Πες μου λίγο τι σημαίνει "λογιασμένος" γιατί μου κάνει κάτι σε αρραβωνιασμένος και σκιάζομαι. Όσο για την κοπέλα σου και την ταινία τι να 'πω... μπορεί να έχει άλλη προοπτική η κοπέλα σου ή απλά ...να είναι εκτός πραγματικότητας. Αν την ικανοποιείς πάντως μην φοβάσαι.
Πήγαινε στο θέμα: ena lathos |