Μήνυμα στις 13/11/2009 στις 23:23 @Sex
koita re misi mpoukia skato 8a gamiseis kiolas pai3e mpala mpasket kt allo...9es kai na xyneis kiolas eleos...petas 2 stagones katouro kai nmzs pos egines antras...
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια !!!! σας παρακαλω!
Μήνυμα στις 11/11/2009 στις 16:08 @Sex
ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ...8Α Τ ΠΩ ΚΑΙ 8Α ΣΑΣ ΠΩ
Πήγαινε στο θέμα: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ???
Μήνυμα στις 11/11/2009 στις 16:03 @Sex
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ? ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΤ ΤΕΤΟΙΟ...ΕΧς ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ [:P]
Πήγαινε στο θέμα: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ???
Μήνυμα στις 11/11/2009 στις 15:38 @Sex
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΦΙΛΕ...ΜΑΥΡΟΣ= 13-18 ΛΕΥΚΟΣ ( ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ)= ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ...ΚΙΤΡΙΝΟΣ=7-12 ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ)= 9-12 Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικό μέγεθος για την ηλικία μου
Μήνυμα στις 11/11/2009 στις 15:33 @Sex
γεια σας...τα βρήκα με την κοπέλα μου μετά από πολύ καιρό ενώ πιο πριν τα είχαμε καινά 2-3 μήνες...θέλω να της πω να προχωρήσουμε αλλα δεν ξέρω πως...σας παρακαλώ βοηθήστε με πως να της το φέρω?τι να τις πω πως να το αναφέρω δεν έχω ιδέα είμαι 15 χρόνων το ίδιο και η κοπέλα μου...ευχαριστώ εκ των προτερων... Πήγαινε στο θέμα: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ???
Μήνυμα στις 1/11/2009 στις 02:21 @Sex
παιδιά τι του λέτε βλακείες ότι η ζωή είναι ωραία σε 4 χρίνια και τέτοια, αν δεν ζήσει την ζωή τώρα να κάνει τις μαλακίες του να "γκομενισει" να αλητεύει να πάει μπουρδελότσαρκες στον χαβαλέ του να κάνει καμάκι με τους φίλους του ποτε θα τα ζήσει όλα αυτά? όταν θα είναι αργά? όταν θα έχει φυλακιστεί στους 4 τοίχους της αθηνας σε ένα τριάρι στη νίκαια(τυχαία περιοχή) έχοντας 3 παιδιά μια γυναικα p θα ζητάει , θα κερατώνει και θα φορτωθεί και τα παιδιά...ξέρω έφτασα μακριά αλλα έτσι θα γίνει...φιλε σήκω φύγε όσο είναι νωρίς ακόμα για αλλου, σε κάποιον φίλο σου η ακόμα σε άλλη πόλη, ζήσε την ζωή έχετε ψυχή ρε γαμώτο πως σας την καταστρέφουν κάποιοι γονείς? πως με ποιο δικαίωμα δεν λέω σας μεγάλωσαν και αυτά αλλα έχετε δικαιώματα αν δεν μπορείτε να τα διεκδίσετε διεκδικισετα μέσω του ενστίκτου σας, φύγε από το σπίτι και γυρνα μονο αν έχεις μια αξιοπρεπή συμπεριφορά προς εσένα φιλε μου...σκέψου ώριμα πριν κανεις κάτι πάντως, αυτά από μένα και πάλι σκέψου! Πήγαινε στο θέμα: provlimaa.... |