Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 16:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:αμα θελεις να ολοκλιροσεις μαζι του (επιδη σε περιμενει δεν σιμενει οτι ειναι ο σοστος για εσενα η οτι πρεπει μαζι του..)τοτε εγω θα προτινα να φτιαχεις μια γλυκια ατμοσφερα και να του πεις να βρεθειτε και δεν χριαζεται να του πεις τπτ αμα ειναι αντρας θα καταλαβει οτι θελεις να ολοκλιροσεται (το εχεται εσεις οι γυνεκειες ;) ) και θα προτινα να μιν ανχωνεσαι καθολου.. αμα ειναι γλικος μαζι σου σιγουρα ειναι μαγικηtip.1 πολυ ωρα προκαταρκτικα tip.2 μην το κανεται αμα βιαζεσται θελει τιν ωρα του..και αμα κοιμιθιται και αγκαλια τοτε θα ειναι μαγικοτερη η βραδια αμα το αποφασισεις ελπιζω να περασεις ομορφα :) Πήγαινε στο θέμα: To sex στην ζωη μου..
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 15:38 @Sex
εγω δεν πιστευω οτι ιπαρχει μια ιδανικι ηλικια για να χασεις τιν παρθενια σου.. αμα δεν ειναι η κοπελα ετιμη...απλα περιμενεις οσο τις παρει για να νιοθει καλα μαζι σου. Σιγκεκριμενα η κοπελα μου ηταν παρθενα οταν τιν γνωρισα (και ηταν 19) και περιμενα μισο χρονο μεχρι να θελει αφτη βαιβεα ειχα απευδισει λιγο..(για να πω τιν αληθεια )αλλα χαλαλι τις. και δεν πιστευο οτι ειναι λογος για να κοροιδεψεις μια κοπελα :/ τιμι τις και καμαρι τις που κρατιθικε τοσο πολυ (οσο και αν ειναι αφτο). Επισις που ροτας τι αρεσει στους αντρες ο καθενας εχει τα προσοπικα του γουστα... και προς θεου δεν αλλαζεις εσυ για τα γουστα καπιου αγοριου..αμα του αρεσεις οπος εισαι αλλιος υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες....ελπιζω να βοιθισα :)
Πήγαινε στο θέμα: η γνωμη των αντρων!!!
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 15:27 @Sex
εμενα σιμβενει σχεδον καθε φορα :/ και πιο πολυ με νιαζει για τιν κοπελα γτ μου λεει οτι ντρεπετε (αν και δεν θα επρεπε τουλαχιστον οχι εμενα) μεχρι που μια φορα εκλαψε η κακομιρα...μα καλα τοσο κακο ειναι αφου δεν με πειραζει εμενα..:/ τορα τελευτεα τις ζουλαω τιν κοιλια και βγενει ολος ο αερας...αλλα δεν εχω καταλαβει πως στον διαολο μπενει.... ? :/ Πήγαινε στο θέμα: αερας μεσα τις
Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 16:26 @Sex
για σας προτη φορα στο φορουμ εχω απορια... παρολο που εχω αρκετες σεχουαλικες εμπιριες με τιν κοπελα που ειμαι τωρα οταν κανουμε σεχ ειναι σαν να μαζευεται αερας μεσα τις και οταν βγενω ειναι σαν να αεριζεται :/ οχι οτι με χαλαει και τοσο απλα μου φενεται αστιο :) να πω τιν αλιθια δεν μου εχει χανασιμβει με αλλι κοπελα...:/ γτ γινεται ?? :P Πήγαινε στο θέμα: αερας μεσα τις |