Μήνυμα στις 29/9/2009 στις 14:53 @Sex
από την άλλη, για τους "μεγάλους", να ξέρετε πως το κυρίως παράπονο των γυναικών είναι η γρήγορη (όχι πρόωρη, ΓΡΗΓΟΡΗ) εκσπερμάτωση κ όχι το μέγεθος... αν την έχεις πάνω από 8 εκ. μια χαρούλα την κάνεις τη δουλειά σου Πήγαινε στο θέμα: Πεος(μεγεθος-παχος)
Μήνυμα στις 29/9/2009 στις 14:51 @Sex
είναι ό,τι καλύτερο να έχει μεγάλη κλειτορίδα η γυναίκα γτ, όπως είπε ο Dikastis παραπάνω, έχεις πάντα έναν ακόμη ευχάριστο τρόπο να την ικανοποιήσεις ;)
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλη κλειτοριδα
Μήνυμα στις 28/9/2009 στις 17:20 @Sex
barbiegirl, πόσων ετών είσαι;; από περιέργεια ρωτάω, μην παρεξηγιέσαι απλώς μπορεί να είσαι πολύ μικρή για να... λέω τώρα εγώ Πήγαινε στο θέμα: μεγαλη κλειτοριδα
Μήνυμα στις 28/9/2009 στις 17:17 @Sex
καλά ρε, που πας χωρίς προφυλάξεις;;; και, άντε, πες πως δν είναι η γονιμοποίηση το πρόβλημα, τόσες ασθένειες κυκλοφορούν!!! Πήγαινε στο θέμα: σοβαρό προβλημα
Μήνυμα στις 28/9/2009 στις 17:14 @Sex
μάλλον θα συμφωνήσω άλλωστε, όπως είπε η MaRmo, την οποια πολύ θα ήθελα να γνωρίσω, δεν λέει, κυρίως κατά τη διάρκεια στοματικού... Πήγαινε στο θέμα: κουρεμα πεους sos
Μήνυμα στις 28/9/2009 στις 17:08 @Sex
φίλε μου, από τη στιγμή που η πιο στενή σου επαφη με γυμνή γυναίκα είναι απο την οθόνη του pc σου, ενώ με άντρα στα 20-30εκ. (ξέρω, κ εγώ παίζω volley)μάλλον ειναι αναμενόμενο υποσυνείδητα, έστω, να πιστεύεις πως είναι πιο πιθανό να κάνεις κάτι με τ ίδιο φύλο οπότε, η συμβουλή μου είναι να βρεις γκόμενα, να τη σκίσεις κ αν δν σ αρέσει, τότε να αρχίσεις να αναρωτιεσαι αν είσαι gay Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay???
Μήνυμα στις 28/9/2009 στις 17:02 @Sex
φίλε μου, είμαι 17 κ, παρά το νεαρό της ηλικίας μου έχω κάνει ήδη 3 ολοκληρωμένες σχέσεις απο τα 16 κ θα μπορούσα κ νωρίτερα η βλακεία μου ήταν το ότι την ειχα 11 εκ κ 2,5-3 κ φοβόμουν το ίδιο με σένα... πίστεψέ με, εκείνη τη στιγμή θα είναι το τελευταίο που θα σκέφτεστε απλά ευχαριστήσου το ;) κ κτ άλλο, ξέρατε πως μπορείς να φέρεις τη γυναίκα μέχρι και 20 (!!!) συνεχόμενες φορές σε οργασμό με συνδυασμό καλού στοματικού, σεξ κ εγκεφαλικού παιχνιδιου;; Πήγαινε στο θέμα: Πεος(μεγεθος-παχος) |