Μήνυμα στις 27/9/2009 στις 11:23 @Θ. Κλημεντίνη
thanks pedia !!!me voi8isate parra polly!!
Πήγαινε στο θέμα: Megalo provlima pedia dn kserw ti na kanw
Μήνυμα στις 26/9/2009 στις 12:33 @Θ. Κλημεντίνη
olo auto me leei oti magapaei.. oi filoi mou katw salonika me lene oti epeidi egw tis to pezw etci ligo diskolos ..mou ta leei oti ta ftiaxnei me allous gia na zilepso... dn 3erw ... :/ Πήγαινε στο θέμα: Megalo provlima pedia dn kserw ti na kanw
Μήνυμα στις 26/9/2009 στις 09:14 @Sex
stomatiko sex einai i pipa file.. to mege8os den einai provlima re magka Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο προβλιμα πρωτι φορα θα το κανω??
Μήνυμα στις 26/9/2009 στις 09:09 @Θ. Κλημεντίνη
Loipon pedia i voi8eia pou 8elw apo esas einai i e3is akouste... Gnorisa mia kopela kai ti eroteutika egw dn eipa tpt oti tin goustarw kai mia mera etci opws milousame sto msn mou eipe o me goustari apo tote pou me gnorise kai oti 8elei na kanoume kati..to provlima einai oti ginetai na 8elei esena kai na ta ftiaxnei me kapoion allo tis meres ekeines????(egw menw kilkis kai auti 8essaloniki..auti sto kilkis exei tous papoudes tis kai erxetai...enw egw 8essaloniki exw ton patera mou)episis ksexasa na pw..otan me vlepei olo me rotaei 8odori magapas kai tetoia ..paei na me filisi..alla egw ksanarotaw an me agapaei toso oso leei auti pws ta ftiaxnei me kapoion allo??? Πήγαινε στο θέμα: Megalo provlima pedia dn kserw ti na kanw |