Μήνυμα στις 4/2/2010 στις 14:24 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν, εδώ θα ανταλλάξουμε e-mail για να έρθουμε σε κοντινότερη επαφή... Ειμαι 16 χρονών, με λένε Κωστα και ψάχνω για σχέση, όχι τιποτα το σοβαρό(εκτός και αν προκείψει...) Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε mail ΣΒΗΣΤΗΚΕ Πήγαινε στο θέμα: Θέλετε???
Μήνυμα στις 4/2/2010 στις 13:55 @Sex
Αν εχεις ψαξει και σε αλλα topic θα δεις πως ο μέσος όρος για πεος σε στύση ειναι γύρω στα 12,5 με 15 εκ. για Έλληνες Ενήλικες. Εσύ εισαι ακόμα στην εφήβική ηλικία, οπότε σίγουρα θα αναπτυχθεί κι άλλο... Οι άνδρες έχουν ανάπτυξη μεχρι τα 23 περίπου. Είσαι σε ηλικία που μπορει να κάποια στιγμη να αναπτυχθείς υπερβολικά γρήγορα.... Πήγαινε στο θέμα: καντε να μου φιγει το ανχος
Μήνυμα στις 30/1/2010 στις 12:58 @Sex
Κορίτσια, το περιοχή, γύρω απο το πέος σας αρεσει περισσοτερο ξυρισμένο ή αξύριστο?????
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμενο ή οχι??? (Για γυναικες κυρίως)
Μήνυμα στις 8/11/2009 στις 17:47 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι 16 χρονων και μου αρεσει μια κοπελια 5 χρόνια (16-5=11) Αλλοτε ειμαστε καλα και αλλοτε ουτε να με δει δε θελει... Για παραδειγμα, τη Δευτερα ημασταν στο σχολειο και μου ζήτησε να την παω σπίτι της... Και αφου μιλήσαμε γελάσαμε και σχολιασαμε, την επομενη μέρα ούτε καλημερα δεν μου ελεγε... Ειμαι ωραίος εμφανισιακά, αλλα μου λεει οτι δεν ειμαι ώριμος... Μου εχει ριξει πολύ το ηθικο... Μεχρι ενα μηνα πριν νομιζα πως ειμαι μπάζο... Λοιπον? Πήγαινε στο θέμα: Την ΘΕΛΩ!!!
Μήνυμα στις 8/11/2009 στις 17:32 @Sex
Προσφατα εμαθα οτι εχω μια μικρή φύμωση... Ειμαι 16 χρονών... Δεν θέλω να το πω στους γονεις μου... Μου ειπαν οτι αν προσπαθήσω να κανω $ex θα πονεσω οταν θα μπω μεσα... Τι κανω??? Πήγαινε στο θέμα: Φύμωση...
Μήνυμα στις 8/11/2009 στις 17:29 @Sex
Θα μπορουσες να παρεις το χαπι της επομενης μέρας.... Αλλιως εκτρωση... κατα 55% μπορει νΑ πιασει.... Πήγαινε στο θέμα: Λέτε????
Μήνυμα στις 25/9/2009 στις 13:01 @Διάφορα
Ο αδερφος μου επαιρνε tonotil plus....
Πήγαινε στο θέμα: vitamines!!!
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 22:32 @Μηχανήματα
δεν μπορεις να το βλεπεις ταινιες στο ιντερνετ με δικους σου υποτιτλους... θα πρεπει να κατεβασεις την ταινια και να την συνδεσεις με τους υποτιτλους............
Πήγαινε στο θέμα: ipotitloi k tainies..!
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 22:22 @Sex
Ενας φιλος μου εχει ενα προβλημα και μου το ειπε για να τον βοηθησω....... Ειναι συμμαθητης μου στο σχολειο (Α λυκειου), που του "αρεσει" ενα ομορφο σχετικα ατομο... Του ειπα να φανταστει πως θα ηταν να τον φιλαει και αηδιασε... Μεσα στη ταξη ομως καρφωνει το βλεμμα πανω του και του αρεσει πολυ να τον κοιταει... Του εχει τυχει και με αλλα ατομα... Αυτο σημαινει οτι ειναι gay??? Πήγαινε στο θέμα: ομοφυλογιλικες τασεις???
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 22:13 @Sex
Κοιτα, Μπορει να θελει να το κανει... Να θελει και αυτη την εμπειρια, αλλα σου παω στοιχιμα πως θα κομπλαρει και θα σταματησει εστω και την τελευταια στιγμη.... Πήγαινε στο θέμα: agori 8elei na gli4ei peos agoriou!!! |