Μήνυμα στις 15/9/2009 στις 22:19 @Θ. Κλημεντίνη
ναι , αλλα.....τι αλλο μπορει να συμβαινει ???? το μονο ποθ μοθ ερχετε στο μυαλο ειναι να μην σου λεει αληθεια , η' να το κανει για δικο της συμφερον....αλλα και παλι τραβιγμενο ακουγεται Πήγαινε στο θέμα: Έρωτας
Μήνυμα στις 15/9/2009 στις 21:42 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε μου πιστευω πως θα πρεπει να της εκφρασεις τα συναισθηματα σου και να της πεις πως νιωθεις.Υπαρχουν εξαλου ολες οι προυποθεσεις για να κανετε σχεση αφου λες οτι μιλατε , κοιταζεστε , βγαινετε κτλ.Μονο που δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις οταν λες "οταν μου μιλάει για το δεσμό της δεν μιλάει και με τον πιο ευχάριστο λόγο". τελος παντων , δεν βρισκω το λογο να μην προχορησετε αφου ολα ειναι ok... Πήγαινε στο θέμα: Έρωτας
Μήνυμα στις 15/9/2009 στις 18:25 @Διάφορα
Γεια σας και παλι. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που απευθυνεται μονο σε ΚΟΡΙΤΣΙΑ , η οποια πιστευω θα ενδοιαφερει και πολλους αντρες. θα ηθελα λοιπον να μου πειτε 3 ονοματα ΑΝΤΡΙΚΑ που σας αρεσουν περισσοτερο( π.χ που να τα θεωρειτε πιο ελκυστικα , πιο sexy , κ.τ.λ ) Thanks... Πήγαινε στο θέμα: Names
Μήνυμα στις 14/9/2009 στις 21:42 @Sex
EL_MARIACHI .... simplirose thn frash "KEEP WA_KING" ksereis esy.... Πήγαινε στο θέμα: στον αντρα τι μετραει;;
Μήνυμα στις 14/9/2009 στις 18:31 @Διάφορα
Γεια σας. θα ηθελα να με βοηθησετε σε μια ερευνα που κανω σχετικα με το τι αντρες προτιμανε οι γυναικες.Οπως καταλαβαινετε απευθυνεται κυριως σε γυναικες , αλλα η γνωμη αντρων ειναι δεκτη.Αποτελειται απο τις εξης 10 ερωτησεις 1) Πιο ειναι το ιδανικο ΥΨΟΣ για εναν αντρα ? 2) Προτιματε τους Α}αρκετα γυμνασμενους αντρες , Β} τους πολυ γυμνασμενους "φετες" η' Γ} τους κανονικους ? 3) Τι χρωμα ΜΑΛΛΙΩΝ και ΜΑΤΙΩΝ προτιματε ? 4) Πιο θεωρειτε ιδανικο/sexy Hairstyle για εναν ανδρα ? 5) Προτιματε τους μελαμψους , τους ασπρους η' τους κανονικους ? 6) Αν ειχατε να επιλεξεται 3 ενδοιαφεροντα/χομπυ του συντροφου σας ποια θα ηταν αυτα ? 7) Προτεινετε πιο θεωρειτε προτυπο ανδρα (ηθοποιο/τραγουδιστη κ.τ.λ) 8) Με ποιον τροπο θα θελατε να σας προσεγγισει ενας αντρας ? 9) Αν ειχατε να επιλεξετε μεταξυ Α} εμπιστοσυνη Β) ηλικρινεια Γ} χιουμορ , τι 8α επιλεγατε ? 10) ΤΕΛΟΣ , ποια θεωρειτε ως πιο ξενερωτικη συνηθεια των αντρων ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Πήγαινε στο θέμα: SEXUS |