Μήνυμα στις 24/1/2010 στις 23:20 @Sex
οταν ενας αντρασ αθνανιζεται και εκσπερματώνει ,δεν σημαινει οτι εχει και οργασμο Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός και οργασμός??
Μήνυμα στις 22/1/2010 στις 22:39 @Διάφορα
[/ για glx !!!ενα απλο καρμπυρατερ 22 χιλιοστα Πήγαινε στο θέμα: καρμπυρατέρ
Μήνυμα στις 22/1/2010 στις 00:04 @Διάφορα
ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ένα καρμπυρατέρ?????? Πήγαινε στο θέμα: καρμπυρατέρ
Μήνυμα στις 27/12/2009 στις 03:22 @Διάφορα
ασε ολους τους βλακες να λενε οτι θελουν,αδιαφορησε παντελως.στην τελικη το προβλημα το εχουν αυτοι και οχι εσεις. και οσον αφορα την "αλλη την ηλιθια",εγω προσωπικα θα την σουταρα!!! Πήγαινε στο θέμα: Κοινωνια για αγριους
Μήνυμα στις 27/12/2009 στις 02:45 @Θ. Κλημεντίνη
αχ!!!τι μου θύμισες τώρα??? ειμαι φουλ μαζι σου!!! πηγαινε!!! Πήγαινε στο θέμα: θελω την γνωμη σας....
Μήνυμα στις 22/9/2009 στις 02:25 @Sex
γεια σας ειμαι 17 χρονων και προσφατα εκανα σεξ ,πρωτη φορα , με τη κοπελα μου.το κακο ειναι οτι δεν πηραμε προφυλαξεις και ανησυχουμε μηπως εχει μεινει εγκυος.βεβαια δεν τελειωσα μεσα της.σας παρακαλω πειτε μου, υπαρχει περιπτωση να εχει μεινει εγκυος?εχω φρικαρει!!! ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: σοβαρό προβλημα
Μήνυμα στις 14/9/2009 στις 22:48 @Θ. Κλημεντίνη
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει η κολλητή του αδερφού μου
Μήνυμα στις 12/9/2009 στις 02:01 @Κλάψιμο
otan i nixta erxetai, fevgo makria, ap' to fos tis polis krivomai na min ponao pia. ma de mporo na zo, xoris na s' exo pia, giati mazi sou agapi mou, perasa polla. tha se exo panta, mesa stin kardia mou, ma tha se vlepo, mono sta oneira mou. Πήγαινε στο θέμα: αγαπημενοι στιχοι/τραγουδια
Μήνυμα στις 8/9/2009 στις 23:12 @Sex
nai pistevo pos oloi aunanizontai. giati einai apolitos fisiologiko!!! Πήγαινε στο θέμα: aunanismos.. |