Μήνυμα στις 10/9/2009 στις 20:04 @Sex
Τίποτα φίλε μου! Εγώ ειδικά δε φοβάμαι για τίποτα...! Απλά η κοπέλα του θέλησε να μάθει καθώς είναι ένα γεγονός που της γεννά απορίες...! Αλλά τελικά μάλλον δεν είναι τίποτα πέρα από αυτό που είπες! Πήγαινε στο θέμα: Δάκρυα από...ερωτική διέγερση!
Μήνυμα στις 4/9/2009 στις 19:21 @Sex
Σίγουρα θα μπορούσε να έχει σχέση με αυτό...! Αλλά πώς γίνεται να τον πιάνει η συγκίνηση πάντα όταν έρχεται σε οργασμό και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει;;; Πήγαινε στο θέμα: Δάκρυα από...ερωτική διέγερση!
Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 15:05 @Sex
Γειά σας παιδιά! θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση εκ μέρους ενός γνωστού μου του οποίου η κοπέλα με ρώτησε για το θέμα και δεν ήξερα να απαντήσω...! Λοιπόν...το θέμα είναι ότι όταν αυτά τα δύο παιδιά κάνουν sex και ειδικά όταν το παλικάρι πλησιάζει την κορύφωσή του, αρχίζουν να εμφανίζονται δάκρυα στα μάτια του...! Μήπως ξέρει κανένας κάτι και μπορεί να βοηθήσει; Είναι κάποια αντίδραση του οργανισμού που συμβαίνει σε ορισμένους ή είναι κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Δάκρυα από...ερωτική διέγερση!
Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 14:57 @Sex
Τελικά φίλε TheOnlyOriginal όλα οκ τώρα! Πέρασαν μερικές μέρες που πρόσεχαλίγο παραπάνω...πλενόμουν όπως συνήθως και τώρα όλα οκ! Ο ερεθισμός υποχώρησε και δεν πονάω καθόλου! Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές!!! Πήγαινε στο θέμα: πετσάκι στο πέος...
Μήνυμα στις 31/8/2009 στις 00:22 @Sex
Φίλε μου οι πιθανότητες κατά πάσα περίπτωση είναι με το μέρος σου! Επειδή απ' ότι είπες ολοκλήρωσες εκτός του σώματος της κοπέλας...! Παρόλα αυτά, να ξέρεις ότι όλα τα υγρά που εκκρίνει το πέος κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής από την πολύ αρχή μέχρι το τέλος (που θα ολοκληρώσεις - αν φυσικά η επαφή κρατήσει τόσο!) είναι γόνιμα και υπάρχει περίπτωση να γίνει στραβή... Για αυτό θα σου πρότεινα (σύμφωνα και με ιστορίες γνωστών μου...!) να χρησιμοποιείς προφυλάξεις σε κάθε σου επαφή για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρα ήσυχο και να μην αγχώνεσαι σε παραπλήσιες περιπτώσεις!!! Αυτά...!Και φυσικά χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω καθώς όπως προανέφερα μάλλον δεν υπάρχει λόγος 'αγχους στη συγκεκριμένη περίπτωση!(Απλά έχω ακούσει πολλά από φίλους...!) Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι! Πήγαινε στο θέμα: s.o.s
Μήνυμα στις 29/8/2009 στις 15:40 @Sex
Αρχικά γεια κι από μένα! Φίλη carol κ εγώ θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους που σου είπαν τη γνώμη τους προσθέτοντας ότι η αγάπη σε μια σχέση δεν καθορίζεται από μία σαρκική επαφή όπως δυστυχώς νομίζουν πολλοί άντρες σήμερα... Και το γεγονός ότι ο κύριος σου ζητάει και σε αγχώνει πιέζοντάς σε να κάνεις κάτι τέτοιο ικανοποιώντας τις φαντασιώσεις του ή ακόμα και απλά μία φάση που οργανώνει με τον κολλητό του δε μου φαίνεται σε καμία περίπτωση ότι προσπαθεί να σου δείξει την αγάπη που τρέφει για το πρόσωπό σου (όπως και κατά κάποιο τρόπο προαναφέρθηκε!)...Δυστυχώς... Οπότε από τη στιγμή που έχεις και τον παραμικρό ενδοιασμό για το ζήτημα...πόσο μάλλον που, αν διάβασα καλά, έχεις αποφασίσει να μην το κάνεις θα πρέπει να υποστηρίξεις ακράδαντα την άποψη και τη θέλησή σου στην κουβέντα που θα έχεις μαζί του για το θέμα και να είσαι σταθερή και φυσικά να είσαι έτοιμη και για κάτι που πιθανόν θα έχει να σου πει μετά το οποίο δε θέλεις σε καμία περίπτωση να ακούσεις από το στόμα του (και αναφέρομαι φυσικά σε λόγια περί χωρισμού)...! Συμπερασματικά, πάντως ο τύπος όπως είπαν και τα άλλα παιδιά είναι πολύ πιθανό ότι δε σε αγαπάει (τουλάχιστον όσο σου λέει!) και το λέει απλά κκαι μόνο για να σε καταφέρει να σε τουμπάρει και να σε πάρει με τα νερά του σε διάφορες καταστάσεις...!(πράγμα που δυστυχώς πολλά αγόρια χρησιμοποιούν σαν "τεχνική" και πραγματικά ντροπιάζουν το είδος...) Παρόλα αυτά, γενικά να θυμάσαι ότι στη ζωή σου πρέπει να κάνεις πράγματα τα οποία να γουστάρεις και τα επιλέγεις εσύ (και όχι να σε αναγκάζουν άλλοι να κάνεις αντίστοιχα πράγματα για να περνάν αυτοί καλά εις βάρος σου!) έτσι ώστε να περνάς ωραία και να ζεις την κάθε μέρα με ευχαρίστηση και τη μοναδικότητα που της δίνεις εσύ!!! Αυτά είχα να πω! Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε όλα τα παιδιά στο φόρουμ! Πήγαινε στο θέμα: trio me zevgari
Μήνυμα στις 29/8/2009 στις 15:17 @Sex
Εντάξει φίλε μου!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Βασικά μικροτραυματισμός είναι όπως το είπες! Δεν έχει σκιστεί κάποιο κομμάτι του! Ερεθίστηκε μόνο σε ένα σημείο! Και βλέπω ότι από προχθές έχει επανέρθει κατά ένα μεγάλο ποσοστό και έχει υποχωρήσει αρκετά ο τραυματισμός! Το θέμα είναι ότι όσον αφορά το θέμα της μολύνσεως που ανέφερες...γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω κάτι προληπτικά από μόνος μου; Να βάλω κάτι; ή κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ και πάλι!!! Πήγαινε στο θέμα: πετσάκι στο πέος...
Μήνυμα στις 28/8/2009 στις 17:59 @Sex
Γεια χαρά παιδιά! Είμαι καινούριος στο forum και θέλω να κάνω μία ερώτηση...! Τις προάλλες έκανα sex με μία κοπέλα και μετά αντιλήφθηκα ότι το "πετσάκι" (ο δερματικός σύνδεσμος που ενώνει το κεφάλι του πέους με το δέρμα που το περιτυλίγει) είχε ερεθιστεί τόσο ώστε να έχει αιμορραγήσει λιγάκι...! Χωρίς όμως να έχει κοπεί ή κάτι τέτοιο...! είναι πρόβλημα; θα πρέπει να πάω σε γιατρό; τί ακριβώς γίνεται; μήπως ξέρει κανείς;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: πετσάκι στο πέος... |