Μήνυμα στις 15/8/2009 στις 12:13 @Διάφορα
merikec forec ,dn iparxei logoc na mn vreic kopela logo emfanisic .. apla. dn exeic tn troopo pu armozei st na vreic kapoia!. . H poly apla , exeic kanei k tic 3 forec la9oc epilogec! mipoc eice dropaloc? mipoc ferese anorima? skepsuu ligo. i apadisi eine diki suu :] Πήγαινε στο θέμα: sxeseis
Μήνυμα στις 15/8/2009 στις 12:08 @Κλάψιμο
Den 9elw na xa9eic poteee. POTEE.! me akuc? & 3erw ka9e fora . . auto to parami9ii exei to teloc tuu. alla dn mporw na zisw xoric autooo :( anamniseic 9a exw. oti 9elw oti mporw . . oti xreiazome <3 alla oxi oti akrivoc cineveii :/ Πήγαινε στο θέμα: H proti mu agaph </3
Μήνυμα στις 15/8/2009 στις 12:06 @Κλάψιμο
Ena krio vradi 3-1-2008 . . adikrisa esena , pu na fadastw oti 9a gineic i agapi tic zohc mu. s`agapisa pragmatika osoo tipota alo , & na pu merikec forec. . ap`tn poly agapi & tn poly erwta, tn poly afosiosi st atomo pou agapas , xaneic t logika suu. dn 3ereic ti kaneic & auto epa9a .. dn 3erw pleon ti na pw. eine kapoiec forec , pu se exw toooso anagh, anagh na se vlepw . . na se krataw.. na se filaw. . auth h agaph kapote pisteua dn 9a xa9ei pote.. & ola svistikan travodas mia kokini grammi, & meta su leene na 3anapistepseic ctn erwta.. ti na pistepsw. . oti se eixa . & se exanaa.. ka9e fora pu se evlepa itn akoma pio xeirotera. ka9e fora pu pigena na se dw. . efeuga me pio polla dakria . pio pollec anamniseic , pio poly pono. . & a3izun ola autaaa? a3izuun giati? gia na 3ipniseic mia mera & na su pei o aloc. . - VLEPW DEN TRAVAEI ALO. . - Pu na travi3ei. . dikio exeic..! den YPARXEI!.. Oti & na leei kaneic, etci eine i zoh , etci einee! den mporeic na tn ala3eic. OTI & AN KANEIC!.. Distixoc. mpiskotaki muu, s`agapaw <3 Oti & an travi3a ap esena , oti & an ekanec , oti & an ekana. . t exw diagrapseii. den zitaw . sxesi epanasindesis.! apla meta apo 6 minec pu `xa na se dw. . trela9ika kapoc! 9a s`agapaw gia paaaaaaaada<3 to 3ereic mesa suu va9ia!. etci ime egw, & etci imun pada <3 erwteumeni me esena ( L ) s`euxaristw gia tic kalec mac stigmec, lipame g tc asximec. . & svinw t la9h su , ola teliosan pia.. apla nio9w tn anagh na st pw ola auta, dn apetw na t diavaseic pote.. dn to pisteuw kan oti 9a mpeic ctn kopoo. apla sagapaw <3 Πήγαινε στο θέμα: min kaneic pote sxesi apostasic. .! |