Μήνυμα στις 4/8/2009 στις 16:28 @Sex
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.Πριν την κανονική εκσπερμάτωση εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σεξ τα λεγομενα προσπερματικά υγρά που είναι εξισου 'καρπερα'. δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος να μη φορας προφυλακτικο αφου πλεον τα προφυλακτικα ικανοποιουν καθε γουστο.Μπορεις να χρησιμοποιησεις με ραβδωσεις αν θελεις να ικανοποιησεις περισσοτερο το ταιρι σου η καποια μαλακης υφης προφυλακτικα για να νιωθεις την ιδια ευχαριστηση που θα ενιωθες και χωρις! ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!!! Πήγαινε στο θέμα: apadiste mou...gia agoria kuriws!!
Μήνυμα στις 4/8/2009 στις 16:23 @Sex
φιλοι μου ισως θεωρησετε γελοια την απορια μου αλλα ακομα δεν την εχω λυσει....(γελαστε ελευθερα...). Το πεος μου πριν τη στυση ειναι πολυ μικρο οπως ενος παιδιου και μετα τη στυση παιρνει τις κανονικες του διαστασεις.ειναι γυρω στους 16 ποντους.Πριν τη στυση αυτο το μεγεθος θα εχει παντα?ειμαι 19 χρονων.Το ρωταω γιατι καποιοι φιλοι μου και πριν τη στυση εχουν μεγαλο πεος απλα σκληραινει μετα. Δεν εχω καποιο προβλημα απλα μου ειναι ενα αναπαντητο ερωτημα! Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους πριν τη στυση... |