Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 00:53 @Sex
Επειδή ακούω και διαβάζω διάφορα και είμαι ο.κ. με τους πειραματισμούς αλλά, έλεος, να υπάρχει και ένα λογικό όριο, πιστεύετε πως είναι δυνατό για έναν άντρα να κάνει πεολειχία (κοινώς να πάρει .ίπα) στον εαυτό του; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Πήγαινε στο θέμα: Γίνεται;;;
Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 00:40 @Sex
Μη λέτε βλακείες. Το πεός δε μαγαλώνει με τέτοιες τσαρλατάνικες μεθόδους, ούτε κάνει καλό να ταλαιπωρούμε χωρίς λόγο τον οργανισμό μας. Ούτε, φυσικά, το τράβα τράβα προσθέτει πόντους. Αν ήταν έτσι, το 90% θα τον είχε απο 30 cm και πάνω...
Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 00:30 @Sex
Πράγματι, οι οργασμοί μου τώρα, δεν έχουν καμιά σχέση με κάνα μήνα πριν. Είναι πολύ περισσότερο έντονοι, πιο διαρκείς και συνοδεύονται από μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος... Γι' αυτό και είπα πως το συνηθίζω και μόνος, χωρίς την κοπέλα μου, η οποία, άλλωστε, μου λέει πως πολλοί το κάνουν και το διαβάζει στο Cosmopolitan κι άλλα τέτοια. Ανεξαρτήτως αυτών, όρεξη για άλλα πράγματα δεν έχω κι ούτε νομίζω πως από αυτό και μόνο ..ουστεύει κανείς. Τι να πω... Πήγαινε στο θέμα: Περίεργη... ευχαρίστηση...
Μήνυμα στις 17/7/2009 στις 15:20 @Sex
Η φαντασία δεν αποτελεί πρόβλημα... Η εμπειρία, από την άλλη, χαμένη δεν πάει...
Πήγαινε στο θέμα: lesviako
Μήνυμα στις 17/7/2009 στις 15:13 @Sex
Μου βάζω κω..δάχτυλο. Κατάλαβες... Και, συγγνώμη κιόλας, χύνω τόνους...
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργη... ευχαρίστηση...
Μήνυμα στις 17/7/2009 στις 15:08 @Sex
Να πω την αλήθεια, άρχισα να τον παίζω γύρω στα 10-11, αλλά, για να χύνω καλά, έπρεπε να περάσουν επιπλέον 2-3 χρόνια, τουλάχιστον. Και, γενικότερα, νομίζω πως όσο περνά ο καιρός τόσο βελτιώνεται η ποσότητα του χυσίματος.
Πήγαινε στο θέμα: Από πόσο ?
Μήνυμα στις 17/7/2009 στις 14:54 @Sex
Πριν κάνα μήνα, ενώ με την κοπέλα μου το κάναμε και στο DVD έπαιζε τσόντα, η γκόμενα τρελαμένη, προφανώς, από τα όσα έβλεπε μου έβαλε δάχτυλο, λίγο πριν χύσω. Ε, έγινα turbo και ζήσαμε έναν από τους καλύτερους οργασμούς ever. Το θέμα είναι πως, έκτοτε, όταν τον παίζω μόνος μου, βάζω δάχτυλο και τελειώνω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... Λέτε να είναι πρόβλημα;;;
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργη... ευχαρίστηση...
Μήνυμα στις 17/7/2009 στις 14:39 @Sex
1. 3- 4 τη μέρα. 2. Με τσόντες αλλά στην αναβροχιά καλές κι οι φαντασιώσεις... 3. Ποτέ!!! 4. Με 2- 3 κολλητούς έχει τύχει να τον παίξουμε together... Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ |