Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 00:18 @Διάφορα
ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.....ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗ Η ΚΟΛΛΗΤΗ????ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΗΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙ....ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 21:41 @Διάφορα
nai exeis dikio....alla ex8es tou ekana mia koubenta kai mou eipe oti pernaei mia duskolh fash ths zwhs tou alla 8elei na hmaste mazi Πήγαινε στο θέμα: με θελει η οχι??
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 02:16 @Διάφορα
εννοειτε ο τακι.........ζν σχολη μωρη......yo yo yo man
Πήγαινε στο θέμα: pio goustarete
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 01:58 @Διάφορα
τα εχω με τον χαρη μου 2 βδομαδεσ και δεν θελω να τον χασω το θεμα μου ειναι οτι φαιρετε παραξενα και δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να μου πει..........την μια μου λεει οτι γι'αυτον ειμαι κατι ομορφο καο δεν θελει να αλλαξει αλλα απο την αλλη με γραφει........μια βοηθεια???πωσ να χειριστω το θεμα???τι να του πω?????τι μπορει να μου δειχνει??????
Πήγαινε στο θέμα: με θελει η οχι??
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 01:43 @Sex
απλα πολυ απλα πλησιασε τον και οταν αναψει το πρασινο φως θα το καταλαβεισ Πήγαινε στο θέμα: pos na plisiaso ena agori? |