Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 22:58 @Διασκέδαση
χαχαχαχα γαματο!!! MaRmO λεει οτι και καλα αφου ο αντρας εχει γαμησει τοσο πολυ,οταν παει να τραβηξει μαλακια τον ποναει και δεν ξερει το λογο,ενω περιεργαφε πως κανιει σεξ τουλαχιστον 6 φορες την μερα. Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικά προβλήματα...
Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 22:24 @Sex
Ελεος ρε παιδια μην γινεστε κομπλεξικοι,οι μονες κοπελες που θα σας την πουνε για το μεγεθος ειναι οι βλαμμενες,οι ηλιθιες αυτες που δεν αξιζουν μια.Οσες σας αγαπανε μπορουνε να ευχαριστηθουνε και με λιγα...Ερωτασς να υπαρχει και τιποτα αλλο. Τουλαχισοτν εσυ φιλε μου βλεπω πως δεν το δραματοποιεις...Ο αλλος που ειχε φτιαξει θεμα με τιτλο "ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΟΣ!!!" και μιλαγε λες και γινεται ο κατακλυσμος του νωε ηταν μεγαλυτερη κομπλεξαρα. Α,παραλιγο να το ξεχασω... Συμβουλες για να φαινεται μεγαλυτερο: 1)Ξυριζε τις τριχες 2)Προσπαθησε να αδυνατισεις και να κανεις μυς στην κοιλια. 3)Πριν βγαλεις το θηριο,φροντισε να εχεις καυλωθει πληρως. 4)Κανε με την κοπελα μια κουβεντα για αυτο,και αφου το βγαεις μην δειχνεις προβληματισμενος/στεναχωρημενος Αυτα... Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 19:29 @Sex
Οχι ρε δεν γινεσαι πουστης κανοντας τετοια πραγματα μονος σου,πουστης γινεσαι αμα αφησεις να στα κανουν αλλοι(ΑΛΛΟΙ οχι ΑΛΛΕΣ,μερικες το εχουν αυτο βιτσιο...)
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργη... ευχαρίστηση...
Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 19:27 @Sex
Ακριβως οχι απο νωρις στο βασανο...Παντως maximus γαματη ατακα θα την χρησιμοποιω!
Πήγαινε στο θέμα: lesviako
Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 19:25 @Sex
Ρε 20αρη ελεος δηλαδη θεωρεις με ηθικο και ζωοδες να κανεις παρτουζα και να παιρνει πιπα απο τον ευατο σου δεν το θεωρεις ουτε καν ανηθικο???
Πήγαινε στο θέμα: Γίνεται;;;
Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 19:24 @Sex
Ρε παιδια τι λετε δεν εκανε κατι κακο....Ισα-ισα εχει ανοιχτο μυαλο κξαι δοκιμαζει διαφορα.Δεν τιθεται κανενα θεμα ηθικης εδω περα.
Πήγαινε στο θέμα: Παρτούζα
Μήνυμα στις 16/7/2009 στις 18:59 @Sex
Οπως εσυ ερεθιζεσαι και το νιωθεις να σε "τρωει" ετσι και αυτος απο το πεος τοσοδουλι που ειναι στην γενικη κατασταση μεγαλωνει και τριπλασιαζεται,και νιωθει πως θελει να αυναναιστει η να κανει σεξ
Πήγαινε στο θέμα: KAVLOSE...
Μήνυμα στις 16/7/2009 στις 18:52 @Sex
Πανω απο ολα στο χυσιμο ειναι η ευχαριστηση στο σεξ.Η γευση ειναι καπως στυφη,αλλα λιγα-λιγα ειναι νοστιμα! ---μην παρεξηγειτε δεν εχω δοκιμασει---.Η πρωτη φορα εχει ΠΑΡΑ πολυ αγχος,μεχρι αηδιας δηλαδη,καμια σχεση με το τρακ που εχουν οι κοπελες
Πήγαινε στο θέμα: αγορια...
Μήνυμα στις 16/7/2009 στις 18:49 @Sex
1)2 φορες την μερτα 2)συνηθως με χχχ,αλλα τωρα τα εχω βαρεθει και γυρισα στην παλια καλη φαντασια 3)μονο η γιαγια μου! 4)το ξερουν χωρις να το εχουν δει,ειναι φυσιολογικο για καθε ανθρωπινο ον,αν καποιος γονεας λεει πως ειναι κακο τοτε ειαν ιγια κρεμασμα 5)μονος μου ολοι μαζι δεν μου βγαινει( εκτος αν ειναι κοπελα ":-Ρ ) Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ
Μήνυμα στις 16/7/2009 στις 18:47 @Sex
εγω αρχισα πολυ νωρις,στα 11 αλλα γενικα ο μεσος ορος ειναι 13-14
Πήγαινε στο θέμα: Από πόσο ? |