Μήνυμα στις 26/6/2009 στις 15:21 @Διάφορα
'Ανοιξα αυτό το θέμα για ν'απαντήσω στο κλειδωμένο ερώτημα του Πάο-θρησκεία και να τολμήσω μια προσέγγιση του μάστορά μας... Κατ'αρχήν,τί ήταν αυτό μεταξύ σας με το "LOL" ως αποδεκτή απάντηση; ...Φλερτ; Ο μάστοράς μας λοιπόν,φαινομενικά,είναι ένας αντιπαθητικός μισογύνης που επειδή έχει ταλέντο στους υπολογιστές,νομίζει ότι "έχει πιάσει και τον Πάπα από τα ******* " (και δεν είναι ο μόνος).Γι'αυτό και όσο κι αν θέλει(κατά βάθος)να είναι κοινωνικός,τόσο αντικοινωνικός και μοναχικός καταλήγει... Λέει κάποιες αλήθειες αλλά τις λέει πολύ χοντροκομμένα,με σκοπό να εντυπωσιάσει αυτούς που εντυπωσιάζονται. Η εικόνα του αυτή,ή είναι αυθεντική ή είναι στημένη για να έχει σουξέ το φόρουμ... Υ.Γ.Εγώ στη θέση του δεν θα διέγραφα αυτούς που γενικά βρίζουν,αλλά τους βαριά ανορθόγραφους. Πήγαινε στο θέμα: Είμαστε άνθρωποι,άρα κοινωνικά όντα
Μήνυμα στις 26/6/2009 στις 13:56 @Διασκέδαση
Εγω θα ρωτησω κατι ασχετο: υπαρχουν πολλες 16χρονες παρθενες που μιλανε σαν τη Μαρμω; Γιατι μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι... Πήγαινε στο θέμα: μπυρα vs μ***ι
Μήνυμα στις 26/6/2009 στις 13:42 @Sex
Αυτο το θεμα γιατι βρισκεται ακομα εδω;
Πήγαινε στο θέμα: Ελιες στο πεος!
Μήνυμα στις 22/6/2009 στις 00:51 @Sex
ΜΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! Εικοσι μερες καθυστερηση και ακομα καθεστε; Σας ευχομαι να ειναι απο το αγχος... Και μετα μου λετε για σεξ απ`τα 15,και στα 17 τα κοριτσια εχουν ηδη αργησει,και,και,και... Πήγαινε στο θέμα: Paidia SOS Pithani Egkimosini Help
Μήνυμα στις 21/6/2009 στις 21:25 @Sex
Αχ βρε Seorge,τι γλυκο αγορι που εισαι,με συγκινησες...,κι εσυ mij62, δυστυχως ομως τα περισσοτερα αγορια σκεφτονται σαν τον ΡΟΝΑΛΝΤΟ που κι αυτος βεβαια καπου εχει το δικιο του. Ειναι πολυ φυσικο να σκεφτεσαι να πας με αλλο κοριτσι.Ομως αφου αγαπας τοσο το δικο σου,κανε υπομονη και δεν θα το μετανιωσεις, καλυτερα δεν ειναι να τη ζησετε μαζι την πρωτη σας φορα; Μηπως στο μυαλο της το εχει προγραμματισει για το Σεπτεμβριο που θα ειστε κι οι δυο φοιτητες; Υπομονη και ο καιρος περναει γρηγορα.Αλλωστε το σεξ δεν ειναι το παν σε μια σχεση,το ξερεις. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου κάθεται
Μήνυμα στις 19/6/2009 στις 22:54 @Sex
Λοιπον,φακιδουλινι... Αν ειναι πολυ καλος και νιωθεις οτι πραγματικα σε νοιαζεται,ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωρισεις το σεξ και να ειναι η πρωτη σου φορα μια γλυκεια αναμνηση και οχι κατι που θελεις να ξεχασεις,μια τραυματικη εμπειρια... Ειναι και καλη η διαφορα ηλικιας που εχετε.Εισαι πολυ ερωτευμενη ή το θελεις επειδη νομιζεις οτι πρεπει; Ομως...αφου δεν σε πιεζει γιατι να βιαστεις; Ποσο καιρο εισαστε μαζι; Πολλα κοριτσια ξερω οτι αρχιζουν απο νωρις το σεξ,νομιζω ομως οτι η καλυτερη ηλικια ειναι στα 19. Αν εχετε μια ομορφη σχεση και τον εμπιστευεσαι,προχωρα...Αν ειναι οπως λες καλος,τοτε θα πρεπει να ειναι υπομονετικος μαζι σου οταν θα πονας.Θα χρειαστει αρκετες στιγμες να διακοψετε γιατι δεν θ΄αντεχεις αλλο...Μη φοβασαι.Μετα τον πονο θα ερθει η ηδονη... Μην βιαζεσαι ομως,αν δεν εισαι σιγουρη αστο...Εισαι μικρουλα ακομα...Ενταξει; Πήγαινε στο θέμα: 1 ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ
Μήνυμα στις 19/6/2009 στις 01:40 @Ftou.gr admin
Γεια σου olympiakara,ούτε κι εγώ ήξερα τι θα πεί junk αλλά κατάλαβα ότι είναι η ανεπιθύμητη αλληλογραφία.Μ΄αυτό το "ταλαωενω" όμως μ'έκανες και γέλασα,πρόσεχε λίγο. Από σένα Webmaster οικοδεσπότα μας,περίμενα λίγη ευγένεια. Και ποια mails να μαρκάρουμε,τα ανύπαρκτα; Συγχαρητήρια για τις γνώσεις σου και το μυαλό σου αλλά δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι εμάς που δεν τα κατέχουμε. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου έρχεται ο κωδικός με email
Μήνυμα στις 18/6/2009 στις 01:22 @Ftou.gr admin
Δεν μας στελνετε τον κωδικο στο e-mail μας και αναγκαζομαστε να ξανακανουμε εγγραφη με αλλο ονομα...Γιατι??? Εγω τωρα εχω δυο προφιλ,ως Hanna και ως Annet...Στο 2ο εκανα αλλαγη προφιλ και εβαλα δικο μου κωδικο κι ετσι ελπιζω να μπορω να μπαινω...!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου έρχεται ο κωδικός με email |