Μήνυμα στις 17/6/2009 στις 23:22 @Διάφορα
Πολυ ωραιο αυτο με τον καθρεφτη!..Χε***κα λιγο...
Πήγαινε στο θέμα: Τρομακτικές ιστορίες
Μήνυμα στις 13/6/2009 στις 12:07 @Sex
mporw na sou pw mexri 5 fores
Πήγαινε στο θέμα: Paidia SOS Pithani Egkimosini Help
Μήνυμα στις 12/6/2009 στις 23:23 @Sex
euxaristw poli gia tin apantisi Adriana me voithas poli :)
Πήγαινε στο θέμα: Paidia SOS Pithani Egkimosini Help
Μήνυμα στις 12/6/2009 στις 20:53 @Sex
Katarxin sorry gia ta greeklish...eimai new member kai dn kserw an iparxei paromoio thema me auto... Loipon prin ligo kairo(enan mina sxedon)eixame vgei me tin parea mou eksw...kai telika kataliksame px se mia ammoudia(dn thelw na pw to meros) ekei pou milousame oloi mazi,i kopela mou leei pame pio parakatw monoi mas,egw tin akolouthisa pigame mexri ena simeio kapou na min fenomaste kai ekei i kopela mou leei..nomizw einai i wra to kai to..theleis k esi?dextika k egw..alla to provlima itan oti den eixame profilaktiko..tha proseksoume m eipe..ekei itan to megalitero lathos mou..telika egine...alla tin wra pou mou erxotan na teliosw prolava to evgala k teliosa eksw..kai twra autes tis meres i kopela arxise na zalizetai elaxista,ekane arketous emetous k trwei pio poli apo oti prin kai periodo dn exei peripou 20 meres an kai perimene alla telika dn ths irthe...mipws egine to moiraio? thelw gnwmes apo olous...kai an egine to kako ti prepei na kanoume twra pou einai nwris diladi iparxoun kapoia idika xapia gia auto?(to test egkimosinis dn to ekane akoma)kalou kakou omws thelw gnwmes..dn tha pw tin akrivws ilikia mas eimaste apo 16-20 xronwn..sorry gia tin polilogia k tin mikri (istorioula) eimai poli agxomenos.. apantiste sintoma..Thanks!!! Πήγαινε στο θέμα: Paidia SOS Pithani Egkimosini Help |