Μήνυμα στις 13/6/2009 στις 00:07 @Sex
Παιδια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Μου λύσατε τις απορίες μου! Ευχαριστώ πολύ...... Έχετε δίκιο όσον αφορά τον πόνο, σίγουρα με τον καιρό τα πράγματα θα είναι καλύτερα!
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ - η πρώτη μου φορά
Μήνυμα στις 11/6/2009 στις 00:03 @Sex
Καλησπέρα.... Πριν μερικές ημέρες είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 19... Το αγόρι μου ήταν πολύ τρυφερό μαζί μου και κάναμε αρκετή ώρα προκαταρκτικά..Όμως δεν κατάφερε να μπει τελείως μέσα μου. Όσες φορές το προσπαθήσαμε, όταν πήγαινε να μπει τελείως- τελείως πονούσα πολύ και έτσι κάναμε αρκετα διαλείμματα. Το πρωί βέβαια πρόσεξα μια κηλίδα αίματος στα σεντόνια καθώς και μετά λίγο στο εσώρουχο μου, οπότε βεβαιώθηκα ότι έσπασε ο παρθενικός υμένας... Έχω 2 απορίες και αυτές είναι οι εξείς: Υπάρχει περίπτωση να μην έσπασε τελείως ο παρθενικός υμένας και να δω αίμα και την επόμενη φορα, γιατί αυτό που είδα το πρωί ήταν πολύ ελάχιστο. Και επίσης, θα έχω και την δεύτερη φορά τον ίδιο πόνο και την ίδια δυσκολία να μπει τελείως μέσα μου ή όχι.......? Ελπίζω να μην είναι χαζές οι ερωτήσεις μου.... Anyway, περιμένω απάντηση..........Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ - η πρώτη μου φορά |