Μήνυμα στις 17/6/2009 στις 15:43 @Διάφορα
λενε οτι εαν κρατησεις ενα αναμενς κερι βροστα απο ενα καθρευτη κατα τις 3 τ βραδυ...εμαφνιζετε βροστα σου ο διαολος....ενα παιδι ειχε μια επιθημια να περασει τν ιατρικη στο πανεπιστημιο...ετσι ενα βραδυ που ηταν μονος του σπιτι πηρε ενα κερι και πηγε μπροστα απο τν κα8ρευτη.....εμφανιζετε μια σκια...κ του λεει το παιδι 8ελω να περασω στο πανεπιστημιο...του λει οκ αλλα μου δωσεισ και εσυ κατι....του λεει το παιδι τι?? του λει η σκια αυτο που εχεις απο πισω σου...γυρναει το παιδι κοιταει πισω του...τπτ...δεν ηταν.... .............2 μηνες μετα........... το παιδι περασε με επιτυχια και μπηκε στ πανεπιστιμιο .....δυο μερες μετα μα8αινει ενα πολι κακο νεο....¨/ οτι πε8ανε ο πατερας του....τειχε βαλει μ τν σκια κ αναρςτιοιταν πολλα.......μια μερα καταλαβε οτι οταν μιλαγε στν κα8ρευτη απο πισς του ηταν μια φωτο του πατερα του.......................... Πήγαινε στο θέμα: Τρομακτικές ιστορίες
Μήνυμα στις 17/6/2009 στις 15:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ναι ειναι απολυτος φισιολογικο..............τορα εαν σ συνεσισει κ για περιπου βδομαδα...αρχισε να το πσαχνεις.............Πήγαινε στο θέμα: hi
Μήνυμα στις 16/6/2009 στις 17:29 @Διάφορα
κ τ δυο ειναι κοροιδια γιατι γ να μην σ λει τ λογο σε εχει κερατοσει κ δεν 8ελει ν στο πει.....αρα τ ιδιο ειναι
Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμός ή κεράτωμα
Μήνυμα στις 16/6/2009 στις 17:07 @Διάφορα
εχεις ενα λαθος τ ραπ στην ελλαδα τ εφερε ο λεκτικος τ 1981 που δν τν ι3ερε κανεις....μετα FFC Κ ΤΧC
Πήγαινε στο θέμα: pio goustarete
Μήνυμα στις 16/6/2009 στις 13:55 @Sex
πιγενε στα hondos senter και ροτα υπαρχουν ειδηικες κρεμες εγο εβαλα κ μου εφυγαν.....
Πήγαινε στο θέμα: spirakia sto m***i
Μήνυμα στις 15/6/2009 στις 12:50 @Sex
λοιπον τα "χειλια" οταν ερχεσε σ σεξουαλικη επαφη αλλαζουν...σ καμια περιπτωση ομωσ δν ξεχειλονουν......μ οσους και να παει μια κοπελα κ με ολο τ λοχο αμα λαχει ετσι θα μεινουν.....
Πήγαινε στο θέμα: Ξεχείλωμα
Μήνυμα στις 15/6/2009 στις 12:44 @Sex
γειαααααααααααααααααααααα.....μια ερωτιση σχετικα μ τ σεχ απο πισω.....εχω προσπα8ησει με το αγορι μου αλλα ποναω αφανταστα....αλλα θελω να τ κανω.....υπαρχουν τροποι να μην πονας...? ειναι ακυρο αλλα πειτε............. Πήγαινε στο θέμα: απο πισω........
Μήνυμα στις 15/6/2009 στις 12:22 @Sex
να ξεριες ο παρθενικος υμενας δν σπαει παντα απο τν πρωτη φορα....μπορει ν πονας μεχρι τις επομενες 3 φορες μετα τηα εισαι οκ....κ αμα δεν σ εχει σπαει θ ξαναδεις αιμα...αλλα μην ανησηχεις ειναι φυσιολογικο.........
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ - η πρώτη μου φορά
Μήνυμα στις 12/6/2009 στις 23:31 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:γ μενα ο τακη υσαν δν μ αρεσεικ πολυ.....οι αλλοι δυο γαμανε.......Πήγαινε στο θέμα: pio goustarete
Μήνυμα στις 12/6/2009 στις 23:26 @Sex
τπτ.....΄)
Πήγαινε στο θέμα: Paidia SOS Pithani Egkimosini Help |