Μήνυμα στις 31/5/2009 στις 11:59 @Sex
ευχαριστω Domino αλλα το καλο με τον κολο ειναι οτι μπορεις να χυσεις μεσα αφοβα κατι που με προφυλακτικο δεν γινεται θελω κι αλες απαντησεις Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό
Μήνυμα στις 31/5/2009 στις 11:33 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: τι προτιματε κοριτσια
Μήνυμα στις 31/5/2009 στις 11:18 @Sex
μιπως εβαλες στυλο μιας και γραφουμε και εξετασειςLOL Πήγαινε στο θέμα: Πόσα cm χρειάζονται?
Μήνυμα στις 30/5/2009 στις 22:01 @Sex
1)οι γυνεκες πονανε με το προκτικο 2) πριν κανω προκτικο αν δεν φοραω προφυλακτικο πρεπει η γυνεκα να πλινει τον κολο της (απο μεσα). αν δεν τον πλυνει θα βρομαει η π....α μου σκατιλα 3)μπορει η γυνεκα να εχει προβλιματα υγιας με το προκτικο 4)οσει εχετε κανει πιστεβετε οτι αξιζει τον κοπο η δε λεει απαντιστε μου οσει εχετε κανει πρικτικο και ξερεται Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό
Μήνυμα στις 29/5/2009 στις 21:05 @Sex
sorry που γραφω απαντηση παρολο που ειπες ΜΟΝΟ γυνεκες αλλα και εγω ειχα αυτη την απορια και θελω να ροτησω επισεις με τι κανετε αποτρυχοση στο αιδοιο σας ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: μου..τριχες
Μήνυμα στις 29/5/2009 στις 10:28 @Sex
α επισης σας αρεσουν τα μποξερακια με cartoons Πήγαινε στο θέμα: τι προτιματε κοριτσια
Μήνυμα στις 29/5/2009 στις 10:19 @Sex
εγω παντος αν μου αρεσε μια κοπελα και μαθενα οτι ειναι παρθενα θα την ηθελα ακομη περισσοτερο γιατι θα ηξερα οτι δεν την εχει γαμ...ι κανενες αλλος και οτι θα ειμαι ο πρωτος της αντιθετα να δεν ηταν παρθενα θα με χαλαγε οτι την εχει γαμ...ι ο καθε μαλ...ς το οτι εισει παρθενα πιστειω οτι ειναι προσον και οχι μιονεκτιμα Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα??
Μήνυμα στις 29/5/2009 στις 10:06 @Sex
εσι καθολου η κοπελα σου μαλλον Πήγαινε στο θέμα: mexri poia ilikia megalonei to peos?
Μήνυμα στις 28/5/2009 στις 22:25 @Sex
ευχαριστω neraidomania παω γρηγορα να αγορασω κολλητα μποξερακια θελω και αλες απαντησεις
Πήγαινε στο θέμα: τι προτιματε κοριτσια |