Μήνυμα στις 27/5/2009 στις 23:53 @Sex
ωχ... sorry... δεν ήξερα ότι είσαι γυναίκα.. :)
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα??
Μήνυμα στις 27/5/2009 στις 23:51 @Sex
Αλήθεια λες??? Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα... εσύ πως θα αντιμετώπιζες μία τέτοια κατάσταση???
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα??
Μήνυμα στις 27/5/2009 στις 23:44 @Sex
Γειά σας παιδιά.. αυτό το θέμα μου έκανε κλικ, και είπα να γράψω τη δική μου κατάσταση πάνω στο θέμα... Είμαι 21 χρόνων και ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα! Ποτέ δεν ένιωσα από κάποιο αγόρι ότι θα ήταν ωραίο να έρθουμε πιο κοντά. Και εδώ είναι το κύριο θέμα. Τώρα επιτέλους ήρθε η στιγμή που νιώθω κάτι τέτοιο, νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ,.. αλλά το παιδί που μου αρέσει, δεν ξέρω τι νιώθει για μένα... Και αν τελικά τα φτιάξουμε, ... πώς θα αντιμετωπίσει το θέμα αυτό? Μήπως σχηματίσει αρνητική άποψη πάνω στο θέμα? Μήπως ξενερώσει? Μήπως δεν είμαι καλή και τον χάσω?? Όλα αυτά εάν τα φτιάξουμε... γιατί εάν όχι,.. με βλέπω να μην κάνω την πράξη αυτή ποτέ. Από ότι καταλάβατε είμαι ένα κορίτσι που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κάνει κάτι με κάποιον αν δεν της αρέσει πολύ. Και συν τοις άλλοις,.. η πρώτη φορά, είναι πρώτη φορά. Δεν θέλω να μου μείνει στο μυαλό σαν μία κακή εμπειρία. Θέλω να νιώσω όμορφα. Βρε παιδιά, πείτε μου τη γνώμη σας, υπάρχουν άλλα τέτοια κορίτσια, ή είμαι η μόνη?? Έχω απελπιστεί... Φοβάμαι μήπως περάσουν τα χρόνια κι άλλο και τότε θα είναι μειονέκτημα...Και να πεις ότι δεν βλέπομαι... Καμία σχέση... Πολλά αγόρια μου κολλάνε αλλά κανένα δεν με συγκινεί... μόνο αυτός... Ειδικά τα αγόρια, αν γίνεται,... ας πουν τη γνώμη τους... πώς το βλέπετε το θέμα? Θα ξενερώνατε?? 21 χρόνων? περιμένω απαντησούλες... έχω τόσο ανάγκη από μία συμβουλή αγοριού... περιμένω με ανυπομονισία!!! Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα?? |