Μήνυμα στις 18/10/2009 στις 22:04 @Sex
Ναι φυσικά. Μπορεί να βγάλει την δεύτερη ή την τρίτη φορά, ακόμα και ποτέ. Υπάρχουν γυναίκες που γεννιούνται με πολύ ελαστικό ή χωρίς καν υμένα. Μπορεί ακόμα και να σπάσει απότομη κίνηση στην γυμναστική, άρα μην ανησυχείς.
Πήγαινε στο θέμα: βγαζει σιγουρα αιμα?
Μήνυμα στις 2/6/2009 στις 15:56 @Sex
Δεν εννοώ αυτό, εννοώ ότι μπορεί να πάει μπροστά. Να κιλισι πως το λένε από την μια τρύπα στην άλλη. Είναι μικρό το ποσοστό βέβαια αλλά έτσι την έχει πατήσει η αδελφή της φίλης μου. 'Αθρο για να μην λέτε ότι λέω και μαλ***ες: Πρέπει να χρησιμοποιώ προφυλακτικό κατά την πρωκτική διείσδυση; Ακόμα και αν είστε σίγουρος ότι ο σύντροφός σας δεν έχει καμία ασθένεια ή μόλυνση, η χρήση του προφυλακτικού επιβάλλεται. Ο πρωκτός είναι η κατοικία πολλών μολυσματικών βακτηρίων τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό και ουρηθρίτιδα στο πέος. Επίσης η χρήση προφυλακτικού κάνει πιο εύκολο το καθάρισμα του πέους. Μπορεί η κοπέλα να μείνει έγκυος από το πρωκτικό sex; Είναι τεχνικά αδύνατον να μείνει μια κοπέλα έγκυος από πρωκτικό sex, μιας και το σπέρμα δεν μπορεί να περάσει (εσωτερικά) από την περιοχή του πρωκτού, στην περιοχή του κόλπου. Παρόλα αυτά το πρωκτικό sex δεν είναι και πολύ καλή μέθοδος αντισύλληψης μιας και το σπέρμα μετά την συνουσία μπορεί να στάξει και να περάσει το περίνεο (το μικρό τοίχος που χωρίζει τον πρωκτό από τον κόλπο) και να κυλήσει μέσα στον κόλπο. 8% των ζευγαριών που χρησιμοποιούν την πρωκτική επαφή ως μέθοδο αντισύλληψης κάνουν παιδιά κάθε χρόνο. Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό
Μήνυμα στις 31/5/2009 στις 16:41 @Sex
Βασικά δεν μπορείς, υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης και έτσι (ότι πέφτει μέσα δεν μένει εκεί) είναι μικρό το ποσοστό αλλά υπάρχει. Και όπως σου είπα είναι επικίνδυνο για εσένα χωρίς προφυλακτικό. Γιατί νομίζεις θεωρούντε οι ομοφυλόφιλοι πιο ευπαθείς στα σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα; Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό
Μήνυμα στις 31/5/2009 στις 02:21 @Sex
Εγώ προσωπικά περναω καλύτερα όταν ο άλλος δεν είναι ξυρισμένος, πρώτον γιατί υπάρχει καλύτερη εξωτερική τριβή(WOW) Και ύστερα γιατί την δεύτερη μέρα έχει βγει τρίχα μου δεν μπορεί να την ξυρίσει αλλά είναι αρκετή για να με γρατζουνίσει πράγμα πολύ ενοχλητικό. Αφήστε που δείχνει και λίγο γελοίο να είναι ο άλλος τριχωτός στα πόδια και ξυρισμένος εκεί. Καλύτερα με ψαλιδάκι για να μην γίνει θάμνος και οκ. Πήγαινε στο θέμα: μου..τριχες
Μήνυμα στις 31/5/2009 στις 00:48 @Sex
1) Ναι οι γυναίκες πονάνε με το πρωκτικό. 2) Πάντα να φοράς προφυλακτικό στο πρωκτικό καθώς έτσι ξεκινούν πολλά ΜΣΝ αφού η περιοχή είναι γεμάτη μικρόβια. 3) Εξαρτάτε, μπορεί να κάνει κάποια μικρή αιμορροΐδα αλλά αυτό μπορεί να γινόταν ούτος ή άλλος. 4) Αξίζει από την άποψη ότι είναι κάτι το «απαγορευμένο» Αλλά σε γενικές γραμμές είναι όπως από μπροστά μονό που είναι πιο στενή η είσοδος. Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό
Μήνυμα στις 27/5/2009 στις 23:49 @Sex
Χαλάρωσε! Εγώ ειμαι 20 και έχω πολλές φίλες που είναι μια χαρά εμφανισιακά αλλά δεν έχουν κάνει κατι για τον ιδιο λόγο, κάποιες ουτε καν φιλί, και δεν μιλάμε για μια ή δυο. Τώρα αν του αρέσει εξαρτάτε από τον άνθρωπο. Φρόντισε να γνωριστείτε καλύτερα. Εγώ πρώτη φορά έκανα στα 16. Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα??
Μήνυμα στις 10/5/2009 στις 00:39 @Sex
Κοίτα υπάρχουν προφυλακτικά για όλα τα μεγέθη και τα γούστα. Πειραματίσου λίγο. Κρατάς την μυτούλα περνάς το κεφάλι και ρολαρις τόσο απλά. Ελαστικό είναι τραβατο στην ανάγκη. Και αν δεις και πάλι έχεις πρόβλημα άσε την κοπέλα σου να στο βάλει… Αν δεν το παλέψεις παντός λίγο δεν πρόκειται να σου έρθει επιφοίτηση…:p Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικα |