Μήνυμα στις 15/6/2009 στις 00:43 @Διάφορα
agapiti adriana o takis mporei tora na min einai o kaliteros mc einai kai o megaliteros.omos einai sigoura o thrilos tis rap skhnhs sthn ellada edose polla stin rap skhnh.aytos efere to aythentiko rap stin ellada apo tin ameriki.mono ayto leei polla
Πήγαινε στο θέμα: pio goustarete
Μήνυμα στις 12/6/2009 στις 22:20 @Sex
φιλε απο οσα εγραψες και καταλαβα κατα 90%την πατησατε.επρεπε να προσεχεις....τεσπα καλο κουραγιο και καλη δυναμη και περιμενε και απο αλλους πιο εμπειρους απαντησεις.ευχαριστω!!
Πήγαινε στο θέμα: Paidia SOS Pithani Egkimosini Help
Μήνυμα στις 8/6/2009 στις 14:16 @Διάφορα
δεν νωμιζω να γινει γιατι η ταβερνα ειναι σε μερος με τουρισμο.αλλα με πολυ τουρισμο .οποτε περναω απο εξω γινετε ο χαμος.αρα νεραιδα δεν με βολευει αυτο.αν και ειναι μια καλη λυση πιστευω.σε ευχαριστω!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δουλειά (γκαρσόνι) στο Λύκειο
Μήνυμα στις 7/6/2009 στις 20:03 @Sex
τι γνωρισα παιδια τελικα.μεσο facebook διστιχως.δεν την εβλεπα καθολου σχολειο και λεω θα της μιλησω στο fc και οτι γινει.τελικα γνωριστηκαμε μιλουσαμε 45 λεπτα ολοκληρα.τωρα το μονο που θελω ειναι να τη δω και απο κοντα!!!!
Πήγαινε στο θέμα: θελω γνωμες
Μήνυμα στις 6/6/2009 στις 11:34 @Διάφορα
εχεισ δικιο φιλε.μα και ολοι οι φιλοι μου και ο αδερφος μου μου λεει το ιδιο.και βλεπω να το καταλιγω προσ τα εκει.να δουλεψω του χρονου και οχι φετος.ευχαριστω lowbaber
Μήνυμα στις 6/6/2009 στις 11:31 @Sex
εγω δεν συχαινομαι καθολου βεβαια δεν μυριζει και τελεια αλλα η αισθηση οταν γλυφεις εκει ειναι τελεια.(αν και εμενα μου αρεσει παντου να γλειφω τον αλλο)!!τωρα για το πως αισθανετε η κοπελα δεν ξερω ακριβως!
Πήγαινε στο θέμα: Είστε υπέρ του στοματικού στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 5/6/2009 στις 21:48 @Sex
συγνωμμη αν κανω πολλα ορθογραφικα λαθη.αλλα δεν εχω συνηθησει να γραφω ελληνικα στο pc
Μήνυμα στις 5/6/2009 στις 21:46 @Sex
παιδια 2 φορες εχω κανει στοματικο σε κοριτσι και μου αρεσε πολυ.αυτη ειναι η γνωμη μου εμενα.μαρεσει πολυ να παιζω και να γλυφω το σωμα του αλλου(γυναικιο βεβεα).
Μήνυμα στις 5/6/2009 στις 17:04 @Διάφορα
lowbaber απο τι μια σκεφτομαι οτι του χρονου θα εχω τα φραγκα για διπλομα και δεν θα περιμενω απο τουσ γονεις μου γενικα λεφτα πολλα για το οτοιδειποτε που θελω να κανω αλλα απο την αλλη θελω να περασω εκει που θελω και να διαβασω.λετε οτι διαβασμα και δουλεια δεν πανε μαζι δηλαδη?
Μήνυμα στις 2/6/2009 στις 19:17 @Sex
αυτοι η ξυριστηκη μηχανη ειναι γαματη.θελω να την παρω γιατι εγω εχω την απλη mach3.ομοσ για κανονικο ξυρισμα προσοπου για γενια:p
Πήγαινε στο θέμα: μου..τριχες |