Μήνυμα στις 5/8/2009 στις 21:48 @Διάφορα
ΓEIA ΣAΣ! ΣYΓΓNΩMH ΠOY ΓPAΦΩ KEΦAΛAIA AΠΛA EXΩ ENA ΠPOBΛHMA ME TON YΠOΛOΓIΣTH MOY. ΘA HΘEΛA ΣE AYTO TO ΘEMA NA MOY AΠANTHΣOYN OΣOI EINAI ΣE AYTH THN HΛIKIA KYPIΩΣ KAI OΣOI EXOYN AYTO TO ΠPOBΛHMA. EXΩ ΠAPATHPHΣEI OTI ΓIA THN HΛIKIA MOY (13.5), EXΩ XAMHΛH TPIXOΦYIA. EXΩ ΛIΓEΣ TPIXEΣ AΠO ΠANΩ AΠO TO ΠEOΣ KAI KAΘOΛOY ΠANΩ ΣTA APXIΔIA. EΠIΣHΣ ΔEN EXΩ KAΘOΛOY ΣTIΣ MAΣXAΛEΣ. EINAI ΦYΣIOΛOΓIKO AYTO; TO EXETE KI AΛΛOI AYTO ΠOY EIΣTE ΣE AYTHN THN HΛIKIA; Πήγαινε στο θέμα: TPIXEΣ ΣTHN αρχή της εφηβείας
Μήνυμα στις 15/7/2009 στις 00:44 @Sex
Μην λέτε βλακείες! Δεν Είναι κάποια πάθηση. Όλοι TO έχουν ΓΙΑ NA μην γίνετε τριβή μεταξύ τους.
Πήγαινε στο θέμα: Ο ένας όρχις είναι πιο κάτω
Μήνυμα στις 1/7/2009 στις 12:57 @Μηχανήματα
καλα οι γραμματοσειρες ειναι σκατα εχεισ δικιο. τωρα σχετικα με την επισκευη των windows μολις χαλασουν κανω ενα format. δε προκειται να ασχοληθω και πολύ. ενα πραγμα που με δυσαρεστει ακομα στα ubuntu ειναι οτι η 64 bit version δεν εχει μεγαλη διαφορα με την 32.
Πήγαινε στο θέμα: Linux vs Microsoft - Η παρακμή
Μήνυμα στις 30/6/2009 στις 23:29 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον, θα πω και εγώ μια αποψη για το τι να κανεισ master και επίσης θα πω τι γνώμη μου για τα τρία λειτουργικα. μη βλέπετε που είμαι 13. ξερω πολλα εγώ. κατα τη γνώμη μου μαστερ καλύτερα να πάρεις ένα σταθερό υπολογιστή της δικής σου συμβατήσ σύνθεσης με ubuntu απο το e-shop.gr χωρισ λειτουργικο όμως. αν θες επιγόντως φορητό βρες καποιο που να είναι οσο το πιο δυνατόν ubuntu friendly απο forum κτλ. και παραγγειλε το χωρις λειτουργικο από το e-shop.gr(τηλεφωνικος ομως αυτό και γλιτώνοντας συνηθως γύρω στα 100 ευρώ). τώρα η γνώμη: έχω δοκιμάσει και ubuntu και win 98,xp,vista,7 rc. στα ubuntu που ήμουν και πρωτάρης μου φάνηκαν δύσκολα σχετικά με την εγκατάσταση των οδηγών και αυτό με τα codec. επίσης αργησα να συνηθισω το customize τους. αν και ηταν καλό. ήταν όμως γρήγορα. τα windows μου αρέσουν πολύ και ειδικα ta seven τα οποια θεωρώ το καλύτερο λειτουργικο και τα vista οπως θα επρεπε να ήταν. αλλα, ενα πραγμα που μου άρεσε sta ubuntu ήταν ότι είχαν απο μονα τους όλα τα προγραμματα που χρειαζεται καποιος (εκτοσ τα codec). ta mac (να το βαλετε καλα στο μυαλουδακι σας αυτό) είναι σταθερά και γρήγορα για ένα λόγο!!!!!: ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΕ 10 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!!!!! ΤΑ WINDOWS ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!!! φυσικά δεν είναι και άγια η ms αφού το νεο της λειτουργικο θα πουλιεται πολυ ακριβότερα στην ευρωπη απο οτι στην αμερική και χωρίς browser λογο της διαμαχησ της με την Ε.Ε!!!!!!Link 1 ή Link 2 ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ???!!! Πήγαινε στο θέμα: Linux vs Microsoft - Η παρακμή
Μήνυμα στις 2/6/2009 στις 14:25 @Sex
mia xara eisai kai ego 13 eimai kai 12 tin exo Πήγαινε στο θέμα: mexri poia ilikia megalonei to peos?
Μήνυμα στις 2/6/2009 στις 14:14 @Sex
mpravo re saruman oso gia ton "omg lol" megali einai ki as min kanei ton maga Πήγαινε στο θέμα: 15,5 με 17
Μήνυμα στις 12/5/2009 στις 11:46 @Sex
ο θεσσαλονικιος είναι μια χαρα σε όλα.εδω μέσα ολοι σας τους βγάζετε προβληματικους και οτι χρειαζονται περιτομη. ελεος πια, ελεος!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μικρό μέγεθος
Μήνυμα στις 12/5/2009 στις 11:44 @Sex
Φίλε θεσαλλονικιέ εγώ είμαι 13 και την εχω 11,5, πιστευω οτι δεν χρειαζεται να ανησυχεις ούτε για το μέγεθος ούτε για την περιτομή. Μα καλά γιατί όλοι εσείς οι υπόλοιποι σε όποιον και να αναφερθει για το ποσο κατω παει το δέρμα κατευθείαν του λέτε ότι έχει προβλημα και χρειάζεται περιτομή!!!!! έλεος πια! σιγασιγα το δερμα θα κατεβαινει και πιοκάτω. εγώ οταν αρχισα να αυνανίζομαι τοπετσάκι ηταν πάνω και δεν κατέβαινε με τίποτα, τώρα (1 χρόνο μετά) κατεβαίνει πανευκολα με το χερι (δεν ειναι αναγκαστικό να κατεβαίνει από μονο του απο τοσο νωρις). ο θεσσαλονικιος είναι μια χαρα!!!! έλεος πια δηλαδή να τους βγάλουμε όλους προβληματικούς εδώ μέσα!!! Πήγαινε στο θέμα: Μικρό μέγεθος
Μήνυμα στις 7/5/2009 στις 15:03 @Sex
Γεια σας! Είμαι ο δημιουργός αυτού του θέματος στο φορουμ απλά με άλλο προφιλ. Να συμπληρώσω επίσης ότι πρίν λίγες μέρες που την μέτρησα είχε αυξηθεί στα 11,5 εκ. σε στύση και 7 κανονικα. Δε με εχετε καθησυχάσει πολύ με τις απαντήσεις σας και ειδικά ο stergios.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους, εκσπερματωση, προβλημα στυ |