Μήνυμα στις 15/4/2009 στις 22:46 @Sex
webfairy kala ta les.Arxise me filia kai meta kateba pros ta katw
Πήγαινε στο θέμα: Sex -Erwtas
Μήνυμα στις 15/4/2009 στις 22:44 @Sex
1)διάβασε αλλα topic πριν ρωτήσεις έχω απάτνηση στην ίδια erwthst 3 φορες 2)αυτό είναι επειδή δεν πλένεσαι αρκετά. 3)πριν την mlkia πλένουμε χερια και πέος 4)κάνουμε μπάνια συχνά 5)φιλα το πέος σου ασφαλή γιατί... Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια
Μήνυμα στις 15/4/2009 στις 22:31 @Sex
akou sorry gia ta greeklish.kane me add sto msn kai tha se kanw egw!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Απορίες+συμβουλες+βοήθεια................
Μήνυμα στις 15/4/2009 στις 22:27 @Sex
Aκου όταν ήμουν στην ηλικία s m ήταν 16,5cm με στήσh.ότι είναι διαφανη δεν έχεις πρόβλημα απλός είσαι μικρός ακόμα.τώρα γιατί δεν s σηκώνεται δεν ξέρω.εγώ δεν έβρισκα τρόπο να την βάλω κάτω...:P
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους, εκσπερματωση, προβλημα στυ
Μήνυμα στις 15/4/2009 στις 22:21 @Sex
Ok άκου μάρμω..εμενα m αρέσει να 1)να βάζω τα πόδια της κοπέλας στους ωμους m δηλαδή να την "χαπλαρω" κάπου(τραπέζι κλπ...)και να αρχίζω σιγά σιγά.μετά όταν φτάσω στην παρθενια νιώθω μια μικρή αντίσταση.τότε thn ρωτάω"να συνεχίσω?"Ναι τότε αρχίζω γρήγορα και συνεχίζω γρήγορα.Γιατί? γιατί τότε η παρθένα δεν νιώθει και παρα πολύ τον πόνο όταν σπάει το "τείχος"και μετά s λένε ότι είσαι τρομερός στο ga....si :D Πήγαινε στο θέμα: Στάση για την πρώτη φορά
Μήνυμα στις 15/4/2009 στις 21:43 @Sex
1)πονηρέ.... 2)άκου emmm αυτό δεν είναι επειδή έχεις κάποια εξωτική ασθενεί να το ξεκαθαρίσουμε 3)αυτό συμβαίνει άμα δεν "το" πλένεις πολύ γιατί τότε μαζεύονται μικρόβια και ερεθίζεται το δέρμα με αποτέλεσμα να χρειάζονται τα @@ σου 2 φορες παραπάνω aima.Ara κανε αρκετά μπάνια(το είχα πάθει όταν ήμουν πολύ μικρός και η μάνα m που το είδε και επειδή είναι γιατρός m είπε) Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους ορχεις...
Μήνυμα στις 15/4/2009 στις 21:37 @Sex
Κοίτα βασικά από ότι κατάλαβα είσαι κορίτσι 1)παίζει ρολο και με ποιον τύπο "τελειωμού" είχες 2)δεν νομίζω ναι υπάρχει κάποια περίπτωση εκτος άμα έσπασε το προφυλακτικό Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 15/4/2009 στις 21:23 @Sex
Κοίτα βασικά πρέπει 1)για λόγους υγεινής 2)ποτε όμως δεν αρέσει στην κοπέλα να το "έχεις τριχωτό" 3)μπορεί να δοκιμάσεις αποτρίχωση 4)μετά με ψαλίδια και βλακείες τότε δη γίνετε τίποτα Πήγαινε στο θέμα: κουρεμα πεους sos |