Μήνυμα στις 16/3/2009 στις 01:14 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας ειμαι 17 χρονων και εχω ολοκλιρωσει με το αγορι μου.Τωρα δν ειμαστε ποια μαζι απο δικη μου αποφαση, ο λογος ειναι οτι αναγκαστικα να το πω στους γωνεις μου οι οποιοι δν το πηραν και με το καλητερο ματι και ιδικα η μητερα μου που απογοητευτικε πολυ και γιαυτην ηταν κατι πολυ βαρυ.Ιδι ειχα αρκετα προβλιματα με τουσ γωνεις μου λογο της απαραδεκτησ συμπεριφορας μου απεναντι τουσ,ψεματα,υποκρισιες και πολλα ασχιμα που διστυχος εγω τα προκαλεσα.Ετσι εβαλα τελος στη σχεση μου μαζι του με σκοπο να επανορθοσω απεναντι στουσ γωνειΣ μου αφου μου δωθηκε η ευκερια.Οι γωνεις μου μου φεροντε αψογα και με στιριζουν.Δεν με πιεσαν να χωρισω ηταν δικι μου αποφαση αλλα ισωσ αν δν χωριζα τα πραγματα να μην ξαναφτιαχνανε.Δυστιχος η οφορμη να ξεκοψω δν ηταν μονο το αγορι μου το αλλα και οι παραιεσ μου που δν ηταν και οι καλητερεσ ομωσ...απο εκει που ειμουν ενα πολυ αξιο παιδι που ολο ηταν περιφανοι για μενα οι συμπεριφορα και οι πραξεισ μου με οδιγισαν να με βλεπουν ολοι ωσ μια χαμενη κοπελα. Το θεμα ειναι οτι καταλαβα τα λαθοι μου και κανω τεραστοιεσ προσπαθιεσ να διορθοσω τα πραγματα και εχω απολιτη στιριξη ομωσ μου λιπει παρα πολυ το αγορι μου γιατι ηταν η προτη μου φορα και αυτοσ απεναντι μου ηταν σχεδον τελιος.Ακομι και ετα τον χωρισμο μασ ενδιαφερθικε να δει πωσ ειμαι τι κανω προσπαθισε να τα ξαναβρουμε....Εγω δν ειμαι ηκανι να κανω τα ιδια λαθοι να μπω στη διαδικασια να λεω ψεματα και να παρατισω τα πραγματα που μου εξασφαλιζουν κατι καλητερο αλλα φιβαμαι να σκεφτω οτι καποια στιγμι θα πρεπει να ξεχασω αυτα που εζησα μαζι του ,γιατι δν μπορει να με περιμενι οσο εγω θελω ,και να σκευτο οι πρεπει να κανω καινουρια αρχι με καποιον αλλον........ φοβαμαι πσ παντα θα σκευτομαι εκεινον γιατι ειναι ο μονοσ που ερωτευτικα πραγματικα και ο μονος ποθ με αγαπησε οσο αγαπαει καποιοσ στα 17 του...... Πήγαινε στο θέμα: Ερωτας-σεξ-λαθος |