Μήνυμα στις 5/3/2009 στις 00:24 @Sex
ρε παιδιά για ποιό πετσάκι μιλάται?δεν έχω καταλάβει μπορείται να μου δώσεται τα φώτα σας?γιατί μάλλον καπου έχω μείνει πίσω και κατι δεν ξέρω....
Πήγαινε στο θέμα: ΄΄πετσάκι
Μήνυμα στις 5/3/2009 στις 00:20 @Sex
μπορείς πολύ άνετα να την πάς σε ένα πάρκο να την αράξεται με την ησθχεία σας και να μιλίσεται οι 2 σας με ηρεμία....μπορείς να την πας σε μια παιδική χαρά(άδια) να την βάλεις να κάνει κούνεια κατα πάσα πιθανότητα θα σε πει γλυκούλη...αλλά να μην την πάς μόνο στις κούνιες κάνται και καμία βόλτα..να βρεθείται και λιγάκι τα 2 σας...μπορεί να κάνετε και κάτι παραπάνω..!
Πήγαινε στο θέμα: Απορίες+συμβουλες+βοήθεια................
Μήνυμα στις 5/3/2009 στις 00:14 @Sex
παιδιά εγώ έχω τ άλλο "πρόβλημα"...κάθε φορά που τραβάω "μλκ" ή τεσπα μου τραβάει η κοπέλα μου κάτω κάτω χαμηλά στο πέος βγαζώ ε΄να σπυράκι πάντα στο ίδιο σημείο...σαν της ακμής,ενώ είμαι 17 ετών όμως δεν είχα ποτέ μου σπυράκια στο πρόσωπο "ακμής",μπορεί να οφείλεται σε αυτό?δεν το εχω σθζητήσει μαζί της ακόμα αλλά άπο κουβέντες που έχουμαι κάνει έτσι σε ανηποπτό χρόνο και γενικά μου έχει πεί πως είναι πολυπαράξενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο,βέβαια δεν είναι και ιδικός.σε μια συζήτηση που είχα με έναν φίλο μου όμως μου είπε πως σε κάποια φάση είχε βγάλει και εκείνος σε παρόμοιο σημείο.σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί έχω αρχίσει να πανηκοβάλομαι...(φεύγει μετα μέσα σε 4-5 το πολύ 6 μέρες).
Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια |