Μήνυμα στις 27/4/2009 στις 16:46 @Διασκέδαση
Παιδιά σαν παιδί κ εγώ έκανα μια ψηλό χοντρή πλακίτσα σε μια γριά που μας κάνει μάθημα. Έρι3α παντού οινόπνευμα στην έδρα κ νερό στο πλάι της έδρας (να μην αρπάξουν τα καημένα τα παιδιά) κ καθώς σηκώθηκε να πάει στον πίνακα πετούσαμε όλοι σπίρτα κ το δικό μου άναψε κ έπεσε ακριβός στο οινόπνευμα κ έτσι λαμπάδιασε όλη η έδρα!!! Πολύ γέλιο αλλά κ λίγο φόβος! Το αποτέλεσμα ήταν πως με πήγαν στο γραφείο κ καθώς βγαίναμε απτήν αίθουσα πέταξα ένα σπίρτο στον κάδο σκουπιδιών κ άναψε κ αυτός!! Άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός φωτιάς κ έτρεχε όλο το σχολείο για το τίποτα!! Τρελό γέλιο!!
Πήγαινε στο θέμα: Γκάφες σε καθηγητές
Μήνυμα στις 4/3/2009 στις 16:40 @Κλάψιμο
Εγώ ζω απο την ραπ μουσική. Γράφω κομμάτια κ ραπάρω γιατί έτσι εκφράζομαι, απτο να σπάω βιτρίνες όπως κάνουν παιδιά της ηλικίας μου. Μέσα απο αυτην την μουσική κ τα ερωτικά κυρίως ραπ κ ΗΙΡ/ΗΟΡ έχω βρεί τον καλύτερο τρόπο να εκφράζομαι κ να ξεσπάω στο χαρτί. Έτσι μπορώ να πω πράγματα που δεν μου βγαίνουν εύκολα. Όταν γράφω γνωρίζω τον εαυτό μου. Γιαυτό πιστεύω πως η «καλή ραπ» προσφέρει πολλά κ στον δημιουργό αλλά κ στον ακροατή
Πήγαινε στο θέμα: Σας αρέσει η ραπ μουσική;
Μήνυμα στις 4/3/2009 στις 15:57 @Κλάψιμο
Na dior8wsw mia atyxh stigmh pou ekana sto parel8on. giati an k eimai sta 16 h filia sthn hlikia mou einai to pio shmantiko dwro pou exei o an8rwpos. Loipon... 8a edina ta panta gia na se 3ana ferw pisw estw k ena leptaki na sou pw mono pws s'agapaw k pws pote den 8a ekana kati gia na se plhgwsw. Hsoun h kolhth mou gia parapanw apo oxtw mhnes k me afhses mono gia ena kalosxaidiasmeno psema. GIATI? giati na xalane etsi filies re gamwto? Vasilina mou an pote diavaseis ayto to post {giati den 3erw an eisai esy pisw apo kapoio nicname pou exei sto ftou} na 8ymasai pws den epapsa tosoys mhnes pou eimaste xwrista na s'agapaw. mou eixes pei oti 8eleis na eimai panta xaroumenos k to paleyw. Mou leipeis poly... Sorry an einai ligo asxeto olo ayto paidia Πήγαινε στο θέμα: Μια ευχή!!
Μήνυμα στις 2/3/2009 στις 23:17 @Sex
Επιδη φιλε μου ουτε εγω ξερω κ πολλα γιαυτο σε συμβουλευω να ενημερωθεις απο καποιον γιατρο γυναικολογο κ εκεινος θα σου πει για τα χαπια. Αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος
Πήγαινε στο θέμα: ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 2/3/2009 στις 22:32 @Sex
Κ για εμένα το θέμα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ γελοίο γιατί δεν μπορείς να λές πως υπάρχει αγάπη με έναν άνθρωπο που δεν έχεις συναντήσει ποτέ στην ζωή σου κ γνωρίζεστε μόνο απ’το pc. Πού ξέρεις οτι αυτός δεν θέλει μόνο να κάνετε σεξ; κ μετά άντε να τον βρείς. Είμαι στα 16 κ πραγματικά νιώθω πως ΑΓΑΠΑΩ την κοπέλα μου ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ Κ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ. Καταλαβαίνεις τι είναι ΑΓΑΠΗ; Μπορεί τώρα να μην το καταλαβαίνεις αλλά μόλις αγαπήσεις κ ερωτευτής πραγματικά κάποιον τότε θα καταλάβεις τι ακριβός εννοώ. Στα λέω τελείος φιλικά κ αμα θέλεις κράτα τα λόγια μου αν πάλι δεν θέλεις δεν πειράζει. Νά’σαι καλά κ καλή τύχη σου εύχομαι
Πήγαινε στο θέμα: Πως Δινεις το 1ο σου φιλι?
Μήνυμα στις 2/3/2009 στις 21:57 @Sex
Φίλε μου να σου πω κ εγώ κάποια πράγματα σαν συνομήλικοι που είμαστε κιόλας. Λοιπόν... είναι φυσικό να έχεις κάποιο άγχος άλλωστε κ ποιος δεν είχε την πρώτη του φορά που θα επιχειρούσε κάτι τέτοιο; Απλά αυτό δεν θα έπρεπε να υπάρχει γιατί μπορεί να είναι κάτι σημαντικό αν είσαι ερωτευμένος με κάποια κοπέλα αλλά θα πρέπει να βρείς την δύναμη κ το θάρρος κ να της μιλήσεις κ μετά θα δεις πως όλα θα αλλάξουν κ δεν θα υπάρχει πια φόβος κ άγχος. Αν πάλι δεν είσαι ερωτευμένος με κάποια κοπέλα βρές ένα κορίτσι που να σου μάθει τα βασικά κ ας μην είναι κ η Μόνικα Μπελούτσι απλά ας βλέπετε, έτσι θα είσαι πιο έμπειρος κ συνεπώς δεν θα έχεις τόσο άγχος. Πήγαινε στο θέμα: πως να καταπολεμίσω το φόβο και ανχος ... |