Μήνυμα στις 22/2/2009 στις 19:59 @Sex
τι χαπια ρε παιδια ομως???μην με παρεξηγειτε ομως δεν εχω ασχοληθει και παρα πολυ με αυτα...
Πήγαινε στο θέμα: ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 22/2/2009 στις 11:18 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι 16 χρονων και μπορει να νομιζεις οτι δεν ειμαι αρκετα ωριμος να κρινω ομως ενα παρομοιο σκηνικο εχει στηθει σπιτι μου.η μανα μου μιλαει με τον νονο μου,(ο κουμπαρος την κουμπαρα που λεμε...),και μια μερα ειχαμε παει στο εξωχικο του νονου μου χωρις τον πατερα μου και ηταν που τα ειδα ολα!(για την ακριβεια τα ακουσα ολα)μετα απο αυτο δεν μπορω να δω την μανα μου με τα ιδια ματια.ξερω οτι μονο με 2 λογια που μπορω να πω ειμαι ικανος να να διαλυσω μια οικογενεια,αλλα αυτο θα ηταν η μεγαλυτερη βλακεια που 8α εκανα ποτε...συμφωνω με τη ΖΩΗ(παραπανω).δεν πρεπει να διαλυσεις τον γαμο σου,τουλαχιστον οχι ακομα.απλως θα την πιασεις και θα της το ξεκαθαρισεις.θα της πεις σε αγαπω και αυτο δν αλλαζει ποτε,ομως θα πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε εμενα και σε αυτον.φυσικα και θα πει εσενα αυτη αλλα επειδη θα στο πει μην αναπαυτεις και νομιζεις οτι ολα τελειωσαν.ειναι προφανες οτι η κοπελα ψαχνεται αλλα μπορει να ειναι και παρεξηγηση...εγω παντως θα τον επαιρνα τηλ(ελπιζω να μπορεις να παρεις τον αριθμο του καπως κριφα απο την "γυναικα σου",χωρις παρεξηγηση για τα "",)και ετσι θα ξεκαθαρισεις με τον τυπο και θα κοιμασαι και για λιγο καιρο ηρεμος.να ξερεις ομως οτι δεν προκειται να γινετε παλι οπως παλια.εχασες την εμπιστοσυνη σου σε αυτη και η εμπιστοσυνη ειναι δυσκολο πραγμα,ιδιαιτερα οταν προσπαθεις να την ξανακερδισεις.απο εδω και περα οτι και αν κανει θα νομιζεις οτι εχει σχεση με αυτον.θα σου λεει παω για καφε θα νομιζεις οτι θα συναντησει αυτον,θα παει τουαλετα θα νομιζεις οτι εχει παρει το κινητο της μαζι και μιλαει μαζι του κτλ...ειναι μεγαλη αμαρτια να χαλασεις τον γαμο σου αλλα ειναι ακομα μεγαλυτερη να σε απατανε.αν δεις οτι δεν βαζει μυαλο τελειωσε το χωρις πολλα πολλα.εσυ την ειχες προειδοποιησει αλλωστε.
Πήγαινε στο θέμα: kerato?
Μήνυμα στις 22/2/2009 στις 10:12 @Sex
παιδια εγινε μια μαλακια με την κοπελα μου και θελω να με βοηθησετε απλα δινοντας μου συμβουλες...προχθες ειχε τα γεννεθλια της και μου ζητησε να το κανουμε(δεν ηταν η πρωτη μας φορα).το θεμα ειναι ομως οτι ειχε περιοδο και μου ειπε οτι αν τελειωσω μεσα της δεν θα γινει τιποτα και εγω εκανα την μαλακια να την ακουσα!τεσπα το ερωτημα μου ειναι το εξης:υπαρχει περιπτωση να γινω πατερας?πως θα το μαθω αν οντως ειναι και σε περιπτωση που ειναι τοτε τι κανουμε??? σας παρακαλω απαντηστε γιατι τι θεμα ειναι αρκετα σοβαρο και σας ευχομαι να μην ερθετε ποτε στη θεση μου! Πήγαινε στο θέμα: ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη |