Μήνυμα στις 18/2/2009 στις 17:18 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σας Θέλω να σας πω μια προσωπική ιστορία Είμαι παντρεμένος εδώ και 3 χρόνια, με την γυναίκα μου ήμουν ερωτευμένος και την αγαπούσα και ακόμα την αγαπώ. Το ίδιο λέει και αυτή. Πριν μια εβδομάδα την είδα να έχει και δεύτερο κινητό και να το παίρνει πάντα μαζί της. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει οπότε κάποια στιγμή το πήρα στα χέρια μου, και είδα να στέλνει μηνύματα αγάπης με κάποιον, μηνύματα όλη την ημέρα από το πρωί ως το βράδι, είδα ακόμα ότι είχε φτιάξει άλλο μαιλ με άλλο όνομα και άλλη ηλικία. Του παρουσιαζόταν δηλαδή σαν άλλη κοπέλα με άλλο όνομα και ηλικία. Του είχε στείλει και φωτογραφίες, είχε φτιάξει και στο facebook profile με άλλο όνομα. Με την βοήθεια ενός Hacker έμαθα ότι μιλούσαν και έκαναν και τηλεφωνικό σεξ. Βρήκα και το προφίλ του τύπου και είδα ότι είναι από άλλη πόλη. Μόλις της έδειξα όλα τα στοιχεία ταράχτηκε και κλαίγοντας έλεγε ότι το έκανε έτσι για πλάκα και κάτι σαν άλλη εμπειρία. Και ότι δεν είχε σκοπό να προχωρήσει ποιο πέρα, μου είπε ότι έδωσε μόνο το άλλο τηλέφωνο και πετάξαμε την κάρτα. Επειδή την αγαπώ την πίστεψα και την συγχώρησα και της είπα να μην μου πει άλλη φορά ψέματα για τίποτα. Σήμερα όμως είδα ένα μήνυμα στο κανονικό της κινητό, όπου είχε στείλει μήνυμα ο τύπος και έλεγε αγάπη μου χαθήκαμε. Και άλλο ψέμα? Τι γίνεται? Μου είπε ότι το είχε δώσει την πρώτη φορά αυτό αλλά του είχε πει να μην πάρει ποτέ σε αυτό ξανά. Είναι αυτό ή τώρα που πετάξαμε το προηγούμενο τηλέφωνο έδωσε αυτό που έχει? Ποια είναι η γνώμη σας. Πήγαινε στο θέμα: kerato? |