Μήνυμα στις 17/2/2009 στις 21:58 @Sex
καλα παντος αν 8εσ κανε ενα.θα σου πω ολοι την ιστορία και πες τη γνωμη σου.Πηγαιναμε εκδρομή και ερχέτε με ρωταει πως με λενε μετα ξαναερχετε και με ρωταει πωσ με λενε στο επιθετο και εγω ο βλακας δεν εκανα τπτ λογο τροπης ανχους.Απο τοτε την εχο καπσουρευτη οταν την ειδα να βολταρει με ενα παιδη απο αλο λικιο ιθελα να τον διρο τον αλλο και αφτην την ι8ελα ακομη πιο πολλη.Τι λες να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Απορίες+συμβουλες+βοήθεια................
Μήνυμα στις 17/2/2009 στις 20:30 @Sex
έκανε το 1 βήμα κ τώρα μαλον περιμενη το δικο μου.θες να σου δοσω το μσν να στα πο πιο αναλυτικα????????
Μήνυμα στις 17/2/2009 στις 18:35 @Sex
τί προτίνεις πες μου καμία συμβουλή να την πλησιάσω.
Μήνυμα στις 17/2/2009 στις 15:07 @Sex
άκου φίλε το σκηνικό εειμασταν στο σχολειο με την παρέα μου και έρχετε και με ροτάει πως με λενε φεύγει κ μετά ερχετε και με ροτάει πως με λενε στο επίθετο.Οσο γι αυτο που είπες να βγούμε δεν μου αρεσουν τα bar κ η cafeteries και δεν πατάω ποτέ.thx για την απαντηση.
Μήνυμα στις 16/2/2009 στις 21:25 @Sex
Για σας παίδια έχω λίγα προβληματάκια και 8έλω λίγη βοήθεια σχετικά με αρκετά 8έματα.1)Αρέση στις γυναίκες να γλύφουν το εργαλείο του άντρα ξέρετε τι εννοώ.2)Θα ί8ελα πολλές συμβουλές απο γυναίκες (κυρίως) αλλά κ απο αντρες γιατι έχω προβλημα με το πως να εκφράσο τα συναισθήματα μου απέναντι σε μια κοπελα που μου αρεση και να τα φτιαξουμε και να να να .....Ενώ είμαι πολύ κοινώνικος άνθρωπος όταν παι να γίνει κάτι η να πο κάτι σε κάποια που μου αρέσει κομπλάρο σταματό να σκέφτομαι.Αν μπορείτε να με συμβουλέψετε να το ξεπεράσο η τρόπους για να εκφράσο σε κάποια τα συναισθηματα μου 8α σας είμαι πολύ ευγνόμων.
Πήγαινε στο θέμα: Απορίες+συμβουλες+βοήθεια................ |