Μήνυμα στις 2/3/2009 στις 22:21 @Sex
Guys TY pl pl gia tis apantiseis...Na kserete ola phgan teleia...dn me afhne lepto ap ta xeilakia t k tn agalitsa t..t fanika apla teleia..k ekeinos emena...k twra sinexizoume :)
Πήγαινε στο θέμα: Πως Δινεις το 1ο σου φιλι?
Μήνυμα στις 14/2/2009 στις 18:04 @Sex
nai Ok auto to kserw ;P alla me to p 9a erthei dld sto spiti m dn 3erw pragmatika..ti 9a kanwww
Μήνυμα στις 14/2/2009 στις 16:25 @Sex
nai vre agOri mm alla 9a meinei spiti mm..k perimenei me to p 9a ton dw fili.. einai ligo polu anxOtiko katarxhn pws se lene?emena kelly :P :P ^^
Μήνυμα στις 14/2/2009 στις 12:05 @Sex
γεια σε ολους παιδες ειμαι νεα εδω οποτε θα ηθελα να κανω κ καποιες γνωριμιουλες εμμ..ειμαι 16 κ ειμαι κοπελα .. κ τωρα στο θεμα μας..εδω κ 7 μηνες τα εχω με ενα αγορι απο καποια αποσταση..βσκ τον γνωρισα απο μσν αλλα τον αγαπαω ρ γμτ εε μετα απο τοσο καιρο αποφασισαμε να σιναντιθουμε ..κ θα ερθει αυτος εδω..το θεμα ειναι πως επειδη και οι 2 ντρεπομαστε..δεν ξερουμε ποιος θα φιλισει ποιον 1ος..αγγαλιτσες και ετσι..του εχω υποσχεθει βεβαια πως εγω θα τον φιλισω κ εκεινος μετα δεν θα εχει προβλημα ειπε..αν και απο το τηλ κ μηνυματακια λεμε τι ωραια τι καλα..απο κοντα δεν ξερω πως θα μου βγει βρε παιδιααα θα μ ηταν πολυ ευχαριστο αν ακουγα γνωμες..ιδικα απο τους μεγαλιτερους..κατι θα ξερετε
Πήγαινε στο θέμα: Πως Δινεις το 1ο σου φιλι? |