Μήνυμα στις 12/1/2009 στις 16:20 @Sex
Ευχαριστό για την απαντησή σου, θα δοκιμάσο να παρο τα παιχνίδια τοτε!
Πήγαινε στο θέμα: Μια απορία
Μήνυμα στις 12/1/2009 στις 15:08 @Sex
Καλησπέρα σε όλους, σκέφτικα να γραφτό γιατί εχω μια απορία και φένεται πολυ φιλικό περιβάλλον. Εχο μια απορία και μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε Είμαι με τη κοπέλα μου 3 χρόνια μαζι. Εχουμε πολυ καλη σχεση και είμαστε ειλικρινή για τα παντα. Το sex ειναι πολυ καλο αλλα καμία φορά μονότονο μιας και είμαστε 3 χρόνια μαζι. Εχουμε σκεφτεί μήπως να πάρουμε ενα δονιτί για να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα. Εγω ειμαι πρόθιμος αλλα η κοπέλα μου κάπως σκεπτική. Νομιζώ αγχόνεται μήπως της αρέσει παραπάνο απο οτι με εμένα. Αυτό με εχει βάλει και εμένα σε σκέπσεις. Ήθελα να δω αν κάποιος άλλος εχει δοκιμασει κατι παρόμιο. Εγω ειμαι 15cm μήκος και σκεφτόμουν να πέρναμε ενα δονιτί και ποιο μικρό και ποιο μεγάλο. Δηλ 12 και 18cm για παράδιγμα. Πιστεύεται οτι αν δοκιμάσει τον 18cm να το προτιμάει μετα απο εμένα? Η να εύχεται να είχα και εγώ τοσο μεγάλο? Σκέφτομαι οτι θα δόσει ενδιαφέρον στη σεξουαλική μας ζωή και μήπως εκπλήρονε και καμία φαντασία της κοπέλας μου να υπαρχουν πανο απο 1 "όργανα" στο σεξ. Ευχαριστό Πήγαινε στο θέμα: Μια απορία |