Μήνυμα στις 6/1/2009 στις 17:03 @Sex
Na sou pw tin alitheia den exw paei ala thelw na dw pws ine kai eki ...akou ..arwstia den nomizw giati ine dedomeno oti tha foras skoufakito to glwsofilo na to apofigeis gt den kserei ti eglife pio mprosta .....tora oi times ine ligo pio megales apo ta isitiria gia ta live tou panousi :) Kimenonte giro sta 30 me 35 evro ..edw stin xio toulaxiston elpizw na se voithisa
Πήγαινε στο θέμα: ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ
Μήνυμα στις 6/1/2009 στις 16:55 @Sex
ola ine stin afto sigkentrosi
Πήγαινε στο θέμα: Ti mou simvenei
Μήνυμα στις 6/1/2009 στις 16:52 @Sex
tespa tha to psakso perisotero simera nomizw oti to nikisa to prob...Anyway sas efxaristo
Μήνυμα στις 6/1/2009 στις 01:44 @Sex
Ksexasa na pw oti panta trow skalomata me anikimena trigiro kai den mporw na sigkentrothw se afto pou kanw me tin kopela mou
Μήνυμα στις 6/1/2009 στις 01:41 @Sex
paidia geiasa ..prota apola signomi pou grafw GREEKLISH ala exw ena mikro provlimataki anorthografias .kai defteron ekana JOIN sto ftou.gr gia na mirasto to provlima mou me esas ...Lipwn eime 16 etwn ..exw kanei erota me diafores kopeles oxi poles ala me kathe mia poles fores :) vevea exw ena terastio provlima ...meta ta prokatarktika mou pernei ena pentalepto gia na vrw tin ttipa exw kanei diafora me kopeles ala panta afto itan to vasikomou provlima pou eksakolouthw na exw pera apo tis empiries mou ...kai ksanalew erwta oxi .....ala kai ala..elpizw na me voithisete
Πήγαινε στο θέμα: Ti mou simvenei |