Μήνυμα στις 2/1/2009 στις 17:56 @Διάφορα
δυστυχως πρεπει να συμφωνησω....ειναι στερεοτυπο σε ολες τις ηλικιες θα ελεγα οτι αν εισαι αντρας βλεπεις μπαλα..
Πήγαινε στο θέμα: Podosfairo=antras????
Μήνυμα στις 2/1/2009 στις 17:27 @Διάφορα
κ εγω ευχομαι σε ολα τα μελη του ftou.gr ευτυχισμενο το 2009 με πολυ χρημα,πολυ σεξ,ερωτα,χαρα και φυσικα υγεια!!
Πήγαινε στο θέμα: Αn a happy new year
Μήνυμα στις 2/1/2009 στις 16:07 @Διάφορα
φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα!ειμαι 16 και δεν βλεπω ποδοσφαιρο (ομως παιζω συχνα),ωστοσο ειμαι μια χαρα κανονικοτατος ανθρωπος.βεβαια υπαρχουν στερεοτυπικες αντιληψεις πανω στο συγκεκριμενο θεμα οπως λες και εσυ.παρ'ολα αυτα πιστευω πως το να βλεπεις ποδοσφαιρο ειναι μια νωχελικη και ανωφελη δραστηριοτητα!εγω το χω παρει αποφαση,οταν γινω 40 και θα ζω πια μια μιζερη καθημερινοτητα θα κατσω να δω μπαλα μιας κ δν θα εχω τπτ αλλο να κανω!διαφορετικα δεν θα χαραμισω ουτε μια ωρα σε μια πλαστικη μπαλιτσα που ομολογουμενως πανω της συγκεντρονονται καποιες χιλιαδες ζευγαρια ματια και καποια εκατομμυριακια...εν πασει περιπτωσει, ενα ποσοστο των τηλεθεατων ειναι γυναικες κατι που σημαινει πως δεν ειναι εφηκτες οι φυλετικες διακρισεις.... σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα να συμπληρωσω κατι.καθημερινα παρακολουθω κατι απαραδεκτο για μενα,παιδια της ηλικιας μου και μεγαλυτεροι πολλες φορες προτιμουν εναν αγονα στην τηλεωραση απο το να βγουν με την κοπελα η με τους φιλους τους.για μενα αυτο δεν ειναι υγιες... Πήγαινε στο θέμα: Podosfairo=antras????
Μήνυμα στις 2/1/2009 στις 12:54 @Sex
ακομη και σημερα ειναι ενα θεμα που απασχολει την πλειοψηφια του ανδρικου πληθυσμου..λοιπον εχω καποιες αποριες πανω στο θεμα: 1)κα8ε ποτε αυνανιζεστε? 2)υπαρχει περιπτωση να προκαλει καποιο προβλημα? 3)μηπως ο συστηματικος-καθημερινος αυνανισμος προκαλει καποιο προβλημα στην υγεια ειτε στην σεξουαλικη ζωη? αυτα τα ολιγα....α,να μην ξεχασω,σας εχουν πιασει ποτε να αυνανιζεστε? *ειμαι 16! Πήγαινε στο θέμα: aunanismos!?!
Μήνυμα στις 31/12/2008 στις 15:37 @Sex
σορρυ που το βαζω στο θεμα σου φιλε.αλλα μηπως μπορει να μου λυσει καποιος την απορια.?.το πετσακι που λεμε ειναι το κομματι δερματος που ενωνει την κορυφη τησ βαλανου με το υπολοιπο πεος και βρισκεται απο κατω???οταν κοβεται ποναει?και αληθεια,κοβεται απο τον αυνανισμο?
Πήγαινε στο θέμα: Πετσι |