Μήνυμα στις 31/12/2008 στις 15:13 @Sex
ομολογω πως ειναι "καπως" να του πεις να κανει εξετασεις..αν καιγεσαι τοσο πολυ πια δοκιμαστε ισως καποιες φορες με καπελακι και αφου δεις οτι το χειριζεται σωστα το κανετε και χωρις.....αλλα για τις αρρωστιες δν υπαρχει τροπος..
Πήγαινε στο θέμα: ΜΕ η ΧΩΡΙΣ σε παρθενα?
Μήνυμα στις 30/12/2008 στις 15:58 @Sex
+φωνω με το καπελακι!να επιβληθεις σε αυτο το θεμα..ποτε δν ξερεις τι γινεται..μπορει αυτος τις 3000 φορες που το εχει κανει να μην φορουσε και να μην εγινε τιποτα αλλα τωρα να γινει καμια στραβη....ασε που δν μπορεις να ξερεις το ιστορικο των σεξουαλικων επαφων του...το προφ ειναι για λογους υγειηνης-υγειας!
Πήγαινε στο θέμα: ΜΕ η ΧΩΡΙΣ σε παρθενα?
Μήνυμα στις 25/12/2008 στις 17:51 @Sex
φιλε μου αν θες πανε λιγο στο θεμα μου (βοηθεια)...εννοεις κτ τετοιο η μια πιο γενικη κατασταση?
Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα στύσης
Μήνυμα στις 24/12/2008 στις 17:23 @Διάφορα
δν μ λετε ρε παιδια,τι μουσικη ακουτε?ειμ 16 αλλα ειμ ενας πραγματικος εξωγηινος στο χωρο της μουσικης.θα μπορουσα να πω πως δεν ακουω καθολου..γ'αυτο ακουω προτασεις.....
Πήγαινε στο θέμα: μουσικη.....
Μήνυμα στις 24/12/2008 στις 13:06 @Sex
thnx φιλε!ελπιζω να πανε ολα καλα!ειμ παρα πολυ αγχωδης τυπος γενικοτερα αλλα ελπιζω να το ξεπερασω. αν καποιος εχει τη διαθεση και το χρονο ας συμπληρωσει κτ.... Πήγαινε στο θέμα: Ο junior με πρόδωσε
Μήνυμα στις 24/12/2008 στις 13:01 @Διάφορα
και οι δυο εποχες τα σπαν!!!!!! το καλοκαιρακι βγαινεις με την γκομενα η με την παρεα σου ολη τη νυχτα....χαλαρα...και ολη τη μερα γευεσαι υπεροχες στιγμες μεσα στον καυσωνα που ευχεσαι να ησουν εσκιμωος,η να κλειδωθεις για παντα στο ψυγειο με τα παγωτα του περιπτερα..... απ΄την αλλη ο χειμωνας εχει τη χαρη του οταν πια εισαι ντυμενος σαν εσκημωος και ολες οι σκεψεις περιστρεφονται γυρω απο το τζακι στο πατρικο σου.....βεβαια μπορεις να δεις καμια ταινια με την κοπελα σου η να παιξεις κανα ταβλακι με τους κολλητους σου μεχρι να τα συχαθεις ολα και να πεσεις στην αγκαλια του Μορφεα για περιπου 23 ωρες το 24ωρο...ε και μετα απο τοσο υπνο που θα παει,θα ρθει η ανοιξη,.... Πήγαινε στο θέμα: Δημοσκόπηση με θέμα εμάς!
Μήνυμα στις 24/12/2008 στις 00:01 @Sex
ευχαριστω.αλλα δν ειναι αυτο το προβλημα μου αυτη τη στιγμη.η κοπελα μου δεν με εχει παρεξηγησει και το ξερω δεν της εδωσα καν περιθωρια να συνειδητοποιησει τι εγινε μιας και η ιδια δεν τρελαινεται κιολας να το κανουμε.φοβαται τις εγκυμοσυνες.αλλα εν πασει περιπτωσει...τα εχουμε 7 μηνες (πληροφοριακα).τεσπα,αν καποιος μπορει να με βοηθησει η εχει το ιδιο προβλημα ας μου πει...........plz help ρε παιδια,ειμαι ετοιμος για σαλτο στον γκρεμο...
Πήγαινε στο θέμα: Ο junior με πρόδωσε
Μήνυμα στις 23/12/2008 στις 22:21 @Sex
μα καθε φορα σε ο,τι κανουμε πανε ολα καλα.αναβω μια χαρα χωρις προβλημα..μονο την κρισιμη στιγμη.....
Πήγαινε στο θέμα: Ο junior με πρόδωσε
Μήνυμα στις 23/12/2008 στις 19:04 @Sex
ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!!αλλα νιωθω κατεστραμενος..μονο η ιδεα με τρομοκρατει.. περιμενω κ για λλες απαντησεις παιδια.......ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Ο junior με πρόδωσε
Μήνυμα στις 23/12/2008 στις 18:34 @Sex
γεια σας ειμαι καινουριος εδω και χρειαζομαι βοηθεια.ειμαι 16...και δεν εχω ολοκληρωμενες σχεσεις... λοιπον,προχθες ημουν στο σπιτι της κοπελας μου,συγκεκριμενα στο κρεβατι της....και μετα απο πολλα και βασανιστικα προκαταρκτικα πηγαμε να μπουμε στο ψητο...αλλα ο junior με προδωσε...ιδρωσα τοσο απο την ντροπη μου οσο ποτε...η ταπεινωση ειναι απιστευτη..αλλα δεν το εβαλα κατω,ειπα να συνεχισω απο την κοπελα μου μηπως και τα καταφερω.μεχρι που τα καταφερα εβαλα προφ αλλα ημουν τοσο αγχωμενος που το εχασα για δευτερη φορα..ευτυχως τα μπαλωσα καπως και η κοπελα μου δεν πηρε μυρωδια.αλλα πειτε μου,μηπως εχω καποιο προβλημα?ανυσηχω πολυυυυυ.... *να συμπληρωσω πως σε οποιαδηποτεσεξουαλικη δραστηριωτητα ο junior κραταει γερα... Πήγαινε στο θέμα: Ο junior με πρόδωσε |