Μήνυμα στις 9/9/2010 στις 06:38 @Θ. Κλημεντίνη
LOIPON TI EGINE ??? exw agwnia na ma8w thn sinexeia :p
Πήγαινε στο θέμα: μια κοπελα απο εναν εντελος...
Μήνυμα στις 14/10/2009 στις 13:00 @Κλάψιμο
She never took the train alone She hated being on her own She always took me by the hands And say she needs me She never wanted love to fail She always hoped that it was real She'd look me in the eyes And said believe me. And then the night becomes the day And there’s nothing left to say If there's nothing left to say Then something’s wrong. [Refrain] Oh tonight, you killed me with your smile. So beautiful and wild, so beautiful. Oh tonight, you killed me with your smile. So beautiful and wild so beautiful and wild. And as the hands would turn with time She'd always say that she was mine She'd turn and lend a smile, To say that she's gone. But in a whisper she'd arrive And dance into my life. Like a music melody, Like a lovers song. [Refrain] Oh tonight, you killed me with your smile. So beautiful and wild, so beautiful. Oh tonight, you killed me with your smile. So beautiful and wild, so beautiful and wild. Through the darkest night Comes the brightest light. And the light that shines Is deep inside. It's who you are. [Refrain] Oh tonight, you killed me with your smile. So beautiful and wild, so beautiful. Oh tonight, you killed me with your smile. So beautiful and wild so beautiful... beautiful! Oh tonight, you killed me with your smile. So beautiful and wild, so beautiful and wild. So beautiful and wild. So beautiful and wild. Πήγαινε στο θέμα: αγαπημενοι στιχοι/τραγουδια
Μήνυμα στις 14/10/2009 στις 12:46 @Θ. Κλημεντίνη
Πήγαινε στο θέμα: Ξεκινημα..
Μήνυμα στις 14/10/2009 στις 12:45 @Θ. Κλημεντίνη
ακου φιλε πρωτα ξεκολα απο το PC δευτερον σκεψου υπαρχει περιπτωση να μην χωρισετε ποτε??? οχι! και μετα ξανασκεψου αν χρειαστει να χωρισετε θα θελες να εχετε χωρισει ενω εχετε φιλιθει σωστα? οποτε μην κωλονεις πηγενε φιλα την και ας μην εισαι ο θεος του ερωτα κατι θα καταφερεις :)
Πήγαινε στο θέμα: Ξεκινημα..
Μήνυμα στις 14/10/2009 στις 12:40 @Θ. Κλημεντίνη
Xaxaxaxa perase enas xronos...apo tote kai oute kan p 8umamai giati m arese auth h kopela anyway sas grafw gia na sas pw oti ola phgan mia xara xwris thn xrhsh kamias sumboulhs apo to foroum twra auth me goustarei alla den me endiaferei...giati ''erwteuthka'' allh opote paidiah kaluterh sumboulh gia osous exoun paromio provlhma ksekolhste apo to PC breite endiaferonta kai zhste thn zwh xwris ton fovo ths aporipshs.....Giati auth panta 8a einai ekei na koitaei pia 8a einai h epomenh sas kinish....Guys na eiste o eautos sas auto einai p metraei!!!
Πήγαινε στο θέμα: Mia kopela
Μήνυμα στις 8/6/2009 στις 10:49 @Θ. Κλημεντίνη
απλο...περνας καλα μαζι της μεχρι να δει οτι δεν κανει χωρις εσενα και οτι ειναι ετοιμη για δεσμευση κανε την και λιγο να δει πως ειναι χωρις εσενα και θα καταλαβει απο μονη της οτι σε χρειαζεται ..(μην την χεσεις την κοπελα απλα μια δυο φορες που θα σου πει να βγειτε αποριψε την)
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω αλλο
Μήνυμα στις 12/1/2009 στις 15:54 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχατιστω για τις συμβουλες α ναι και αυτο που ειπες με την κολλητη της δεν παιζει πρωτον γιατι αυτη ειναι η κοπελα που χορευα μαζι της και δευτερον αυτη δυστηχως δεν λεει σε κανεναν για εμενα ουτε ποιο παλια Υ.Σ αυτο το στορυ παιζεται χρονια τωρα την μια με γουσταρει αυτη την αλλη την γουσταρω εγω βουηζει η παρεα γι αυτα, αλλα ποτε δεν συγχρονιζομαστε εκτος απο μια φορα που κανεις δεν εκανε την πρωτη κινηση και μετα αυτη με ξεχασε......απο οτι φενεται για την ακριβια εμενα σχεδον παντα μου αρεσε αλλα δεν εκανα τιποτα γιατι ειχα τον κολλητο μου να μου την λεει ολη την ωρα και σε εκεινη να πενατει σποντες....νομιζω πως αυτο την εκανε να κληστει λιγο ποιο πολυ στον εαυτο της την νοιαζει πολυ η γνωμη τον αλλον (νομιζω) λολ Υστερωγραφο ειναι πιο μεγαλο απο το κανονικο post!!λολ Πήγαινε στο θέμα: Mia kopela
Μήνυμα στις 11/1/2009 στις 01:36 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια με συγχωρεσε λεει(οχι τι εκανα κατι αλλα τεσππα) ετσι στο ξαφνικο τεσπα.....εμενα ομως ακομα μου αρεσει και δεν ξερω τι να κανω μαζι της....δεν σας ειπα πως οταν της ειπα οτι μου αρεσει μου ειπε πως δεν αισθανεται τιποτα για εμενα και οτι με βλεπει μονο σαν φιλο επειδη γνωριζομαστε καιρο...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!?
Πήγαινε στο θέμα: Mia kopela
Μήνυμα στις 10/1/2009 στις 03:28 @Sex
λες να ελεγε στην ενοτητα για το sex για το πετσακι των νυχιων???Δεν νομιζω!!! χα0χα0χα0χα0χα0χα0 Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 10/1/2009 στις 03:03 @Θ. Κλημεντίνη
εχει ενα δικιο εδω που τα λεμε η MaRmO :)
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικες ατακες |