Μήνυμα στις 17/12/2008 στις 22:10 @Sex
εννοειται πως δε πιεζουμε χεχε σε 2-3 μηνες τελειωνει με το μεταπτυχιακο του οποτε εκει πιστευω θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα. παντως εντυπωση μου κανει ρε συ johnoagrios. Το 'χω ξανακουσει αυτο που λες. Οπως επισης εχω ακουσει και το εξης κουφο.. οτι και να τα κανει ολα η κοπελα κ ο αντρας απλα να πεφτει κ να τα δεχεται, παλι κουραζεται περισσοτερο απ'οτι στο 'selfservice' . :) Πήγαινε στο θέμα: Ειναι φυσιολογικο αυτο?
Μήνυμα στις 17/12/2008 στις 02:16 @Sex
το περιεργο ειναι οτι μου μιλαει πολυ γλυκα .. και τον ρωταω αν παει κατι στραβα με μενα, αν απλα με βαρεθηκε ξερω γω, και μου λεει οτι ολα ειναι μια χαρα. οτι τιποτα απ'οσα λεω δεν ισχυει, απλα δεν εχει ορεξη αυτη την περιοδο. τι να πω, θα δειξει. και την τελευταια φορα που ... ηρθαμε πιο κοντα τελοσπαντων το καναμε 4 φορες σε ενα βραδυ . μετα λενε οτι οι γυναικες ειναι παραξενες ............ Πήγαινε στο θέμα: Ειναι φυσιολογικο αυτο?
Μήνυμα στις 16/12/2008 στις 20:56 @Sex
Καταρχην καλησπερα , ειμαι καινουρια εδω τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το αγορι μου. ειμαστε μαζι 4-5 χρονια αλλα ποτε δεν ειχαμε προβλημα με το σεξ. ειχαμε σχεδον καθημερινα επαφη. δε μενουμε μαζι αλλα βρισκομαστε στο χωρο του - μενει ακομα με τους γονεις του γιατι σπουδαζε στο εξωτερικο. εδω και 2 βδομαδες δε με εχει πλησιασει καθολου και οταν τον ρωταω γιατι, απλα μου λεει οτι ειναι παρα πολυ αγχωμενος με το πανεπιστημιο του και δεν εχει καθολου διαθεση για σεξ. παρ'ολα αυτα ομως βλεπει τσοντες και αυνανιζεται μη γελασετε , εγω εχω προβληματιστει παρα πολυ :p στην αρχη ειχα πληγωθει - απογοητευθει .. τωρα απλα απορω Ειναι Φυσιολογικο αυτο το πραγμα?? Πήγαινε στο θέμα: Ειναι φυσιολογικο αυτο? |