Μήνυμα στις 23/1/2009 στις 22:44 @Θ. Κλημεντίνη
θα ερθω και θα συμφωνισω με την αποψη του ασιμακη. και εγω περναω την ιδια φαση αλλα προσπαθω να προσεγγισω καποια χωρις να δωσω την αισθηση του λιγουρη. το να το δειχνεις που κανει τις γυναικες να απομακρινονται απο το πεδιο σου διοτι καταλαβαινουν τον σκοπο σου και νευριαζουν σε μεγαλο βαθμο. θελω να προσθεσω πως στη επαρχια οι κοπελες δεν ειναι πιο ευκολες για να τις ριξεις στο κρεβατι αλλα στην πρωτευουσα και την συνπρωτευουσα ειναι ευκολοτερο. στην επαρχια οι πιο πολλες κοπελες εχουν σεξουαλικες επαφες μετα τα 17 ενω σε αντιθεση στις μεγαλουπολεις που βλεπω μεσα απο το φορουμ αλλα και απο προσωπικες εμπειριες ξεκιναν στα 14-15 (ελεος ακομα δεν ξερουν την ανατομια τους και κανουν χιλια δυο).
Πήγαινε στο θέμα: Δε βρίσκω κοπέλα
Μήνυμα στις 25/12/2008 στις 14:04 @Sex
πιστευω πως εισαι πολυ αγχωμενος και αυτο ειναι που φταιει. ξεχασε το και θα δεις πως θα ξαναγινει πυραυλος
Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα στύσης
Μήνυμα στις 16/12/2008 στις 21:32 @Sex
δεν θελω μεγαλες αλλα κοιταω συνομηλικες μου. μαλλον θα πρεπει να κατεβω σε ηλικια
Πήγαινε στο θέμα: ενας χρονος
Μήνυμα στις 16/12/2008 στις 21:29 @Sex
ειναι φυσιολογικο να ειναι αγχωμενος με τις σπουδες του και μπορει να μην εχει ορεξη για σεξ ομως μεσο των ταινιων και του αυνανισμου ξελαφρωνει και ηρεμει σε λιγοτερο χρονο και με λιγοτερη προσπαθεια. οταν θα ειναι ετοιμος θα σου το πει ο ιδιος.
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι φυσιολογικο αυτο?
Μήνυμα στις 14/12/2008 στις 20:40 @Sex
ειμαι 16,5 και εχω να κανω σχεση(και sex) απο περσυ τον χειμωνα. μηπως φταιει η ηλικια μου και δεν βρισκω κοπελα? help please!!
Πήγαινε στο θέμα: ενας χρονος
Μήνυμα στις 14/12/2008 στις 20:30 @Sex
ειναι οτι πιο υγιες ενας ανθρωπος να αυνανιζεται διοτι ετσι μπορει να μαθει το σωμα του. αν το θελεις πραγματικα θα το κανεις χωρις σκεψη. απο που εισαι?
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος...
Μήνυμα στις 14/12/2008 στις 20:22 @Sex
μαλλον δεν ηταν η πρωτη μαλακια για εκεινη την μερα και τραβηξες πολλες. κοιταξε το μπορει να εχεις πριαπισμο και αυτο δεν ειναι και πολυ καλο
Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με το σεξ
Μήνυμα στις 14/12/2008 στις 12:41 @Sex
σημερα που μετρηθηκα και ημουν σε πληρη στυση την ειχα 20,6 εκατοστα
Πήγαινε στο θέμα: Κανονικό μέγεθος
Μήνυμα στις 14/12/2008 στις 05:01 @Sex
ειμαι 16,5 ετων και την εχω 19,9 εκατοστα αλλα δεν μου εχει κοπει το πετσακι αν και το εχω κανει. θα πρεπει να ανυσηχω?
Πήγαινε στο θέμα: Κανονικό μέγεθος |