Μήνυμα στις 13/12/2008 στις 23:59 @Sex
δν ειναι καπως επικυνδινο με την μηχανη? οποιαδηποτε μηχανη κανει?
Πήγαινε στο θέμα: κουρεμα πεους sos
Μήνυμα στις 10/12/2008 στις 23:24 @Sex
παιδια πως γινεται να το ξυρισω αυτο το σημειο? τι να χρεισημοποιησω?...πειτε μ σιγουρα γτ δν ειναι για πειραματα αυτο το σημειο :P
Μήνυμα στις 9/12/2008 στις 16:10 @Sex
και εγω την εχω αυτη την απορια...:P...τελικα πρεπει? και αν ναι..πως μπορω να το κανω αυτο?
Μήνυμα στις 4/12/2008 στις 19:48 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον..κατευθειαν στο ψητο...μ αρεσει η κολλητη μ και αυτη εχει σχεση ..της ειπα τα αισθηματα μ και νιωθει και αυτη πραγματα και επεισης της ειπα(μαλακια μ αλλα επρεπεν α το ξερει) οτι δν νιωθω τοσο υπευθυνος να τη χωρισω απο το αγορι της για να τα φτιαξουμε...θα ειναι ι πρωτη μ σχεση και εχω ενα φοβο και δν θα ιθελα να πειραματιστω πανω της...αλλα την σκεφτομαι ολη την ωρα...24 ωρες το 24ωρο...τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει η κολλητή μου αλλά έχει σχέση
Μήνυμα στις 2/12/2008 στις 20:02 @Sex
ok ευχαριστω πλ...με κανατε και ξελαφρωσα..εφυγε ενα βαρος...
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι;
Μήνυμα στις 2/12/2008 στις 16:26 @Sex
χμμ..ευχαριστω π μ ανεβασατε καπως το ηθικο :P...αλλα και παλι το κομπλεξ μενει...υπαρχουν τροποι αυξησης του μηκους? εχω ακουσει οτι υπαρχουν ασκησεις ειδικες...αληθευει αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι;
Μήνυμα στις 2/12/2008 στις 14:15 @Sex
λοιπον ειμαι 17 χρονων και λυπαμαι π το λεω αλλα εχω κομπλεξ με το πεος μ...ειναι 14-15 μηκος και 3.5 πλατος...ειναι φυσιολογικο? και μεχρι πια ηλικια αναπτυσσεται? παρακαλω απαντηστε γτ ειμαι εντελως ανενημερωτος σε αυτο το θεμα.. προκειτε να τα φτιαξω με μια κοπελα π εχει εμπειριες στο sex ενω εγω καμοια...και για αυτο νιωθω καπως...ευχαριστω προκαταβολικα!
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι; |