Μήνυμα στις 28/11/2008 στις 22:30 @Διάφορα
ναι εχω ακουσει τα καλυτερα για το κυμα.. α οκ για τν αδερφο σ :P Πήγαινε στο θέμα: Έλληνες νεοναζί;
Μήνυμα στις 23/11/2008 στις 21:52 @Διάφορα
κ δν ειμαι φιλος ειμαι φιλη :P ελεοσ ολοι xD Πήγαινε στο θέμα: Έλληνες νεοναζί;
Μήνυμα στις 23/11/2008 στις 14:32 @Διάφορα
κ καναμε τν κοπο να διαβασουμε κ το πισω post.. εγω ομωσ εκει σκαλωσα.. Πήγαινε στο θέμα: Έλληνες νεοναζί;
Μήνυμα στις 23/11/2008 στις 14:31 @Διάφορα
''Παρολα αυτα δν εχω καμια σχεση με το ρατσισμο απλα εχω κρατησει τα καλα απο τον εθνικοσοσιαλισμο ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ'' εσυ το πες :) Πήγαινε στο θέμα: Έλληνες νεοναζί;
Μήνυμα στις 22/11/2008 στις 10:21 @Διάφορα
wow βασιλη διαφωνω οσο δεν παει.. οι αναρχικοι δεν καταπατουν την δημοκρατια (τουλαχιστον οι πραγματικοι) η αναρχια ειναι το τελευταιο σταδιο της δημοκρατιας.. αλλα ειναι ουτοπια (αν κ μ την δινει αυτη η λεξη)γιατι πολυ απλα οι ανθρωποι δεν ειναι ετιμοι (κ κατα την γνωμη μου μπορει να μην ειναι κ ποτε ισως σε καποια αλλη ζωη) Πήγαινε στο θέμα: anarxia
Μήνυμα στις 22/11/2008 στις 10:16 @Διάφορα
αγριε τι λες? δεν ηταν ο hitler δικτατορας? ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ,ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ εισαι σοβαρος? προτινω ν ανοιξεις κανενα βιβλιο..φιλικα στο λεω ετσι.. Πήγαινε στο θέμα: Έλληνες νεοναζί;
Μήνυμα στις 22/11/2008 στις 10:12 @Θ. Κλημεντίνη
οντως βσκ.. πλησιασε την πιο πολυ εσυ κ μετα θα ερθει μονο του.. Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την πλησιάσω;
Μήνυμα στις 19/11/2008 στις 21:13 @Θ. Κλημεντίνη
:) 3εφυγε απ το απλο "γεια τι κανεις.." μια μερα μιλησε της πιο πολυ κ μετα θα δεις οτι θα ειναι πιο ευκολο.. ναι κ τωρα καπως ετσι το λεμε.. κοιτα ειναι οπως σ βγει εκεινη την στιγμη να της το πεις.. μπορει το "θες να τα φτια3ουμε" να ακουγετε καπως ελεος για 15 χρονων παιδι (τοσο ειμαι κ γω γι αυτο στο λεω)αλλα οταν το λες δεν ειναι καπως.. ελα το χεις (y) :P Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την πλησιάσω;
Μήνυμα στις 17/11/2008 στις 18:43 @Διάφορα
odws.. aporw k gw.. pws gnt na upotax9ikan stn hitler... k pws uparxun an9rwpoi pou pisteuoun s auth tn ideologia :@ (dn a3izei k h le3h "ideologia"s auth tn anohsia..) Πήγαινε στο θέμα: Έλληνες νεοναζί;
Μήνυμα στις 17/11/2008 στις 18:41 @Διάφορα
e tote pio einai to provlima ?:|
Πήγαινε στο θέμα: Καλή φωνή... |