Μήνυμα στις 14/10/2008 στις 13:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Apo oti kserw.... oxi....Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγγυμοσύνης από σπέρμα
Μήνυμα στις 13/10/2008 στις 19:32 @Sex
Eimai 17... elpizw na prolavainw :S
Πήγαινε στο θέμα: λιγεσ συμβουλεσ?
Μήνυμα στις 13/10/2008 στις 14:42 @Sex
Προσωπικα στοματικο στην κοπελα μου κανω παντα. Δεν μπορω να πω οτι με ευχαριστει η γευση η κατι τετοιο. Αλλα μονο και μονο που αρεσει στην κοπελα μου το κανω με 1000 αλλωστε μου αρεσει η ιδεα οτι την γλειφω...
Πήγαινε στο θέμα: Είστε υπέρ του στοματικού στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 13/10/2008 στις 14:28 @Sex
Γεια σας παιδια... ειδα το φορουμ αυτο και ειπα να σας ρωτησω και εγω για ενα θεμα που με απασχολει σχετικα με την σεξουαλικη μου ζωη. προκειται για το πεος μου με το οποιο δεν εχω καποιο προβλημα με το ''πετσακι'' που το συγκρατει αλλα με το δερμα που υπαρχει γυρω γυρω απο το κεφαλι. Ειναι αρκετα στενο οταν εχω στυση με αποτελεσμα να μην μπορει να βγει ολο το κεφαλι εκσω απο το δερμα. αυτο παρατηρειται μονο οταν ειναι σε στυση αφου ειναι μεγαλυτερο με αποτελεσμα να μην χωραει να βγει. εχω δηλαδη στενο δερμα που οταν ειναι σε στυση δεν επιτρεπει να βγει εξω το κεφαλι και να με ποναει ιδιαιτερα οταν μου κανει στοματικο η κοπελα μου. Προκειται για σοβαρο προβλημα? καποια προταση? (επαναλαμβανω οτι δεν ειναι το πετσακι) ευχαριστω...
Πήγαινε στο θέμα: λιγεσ συμβουλεσ? |